advertise

لیست قیمت تریلر |لیست کامل قیمت‌ انواع تریلی

لیست قیمت‌های به‌روز انواع تریلر نو و کارکرده

تریلرها گزینه‌هایی مناسب برای حمل بار بین‌شهری و حتی بین‌المللی هستند. اگر قصد تهیه تریلر مناسب را دارید، لازم است که ابتدا با انواع آن و همین‌طور قیمت هر نوع تریلر آشنا شوید. به طور کلی، تریلی‌ها به چند نوع تریلرهای کفی، تریلر ترانزیتی، لبه‌دار، تریلر کمپرسی، بغل بازشو، تریلی یخچالی و تیغه‌دار تقسیم می‌شوند. قیمت هر نوع تریلر نیز با توجه به عواملی مانند وضعیت ظاهری، وضعیت سلامت فنی، ویژگی‌ها و نوع آن تعیین می‌شود. شما می‌توانید در این صفحه از مجموعه شاپور سنگین، لیست قیمت تریلر به‌روز را مشاهده کنید.

آیا تریلرهای کارکرده ارزش خرید دارند؟

یکی از سوالاتی که همواره درباره لیست قیمتی تریلر و تفاوت قیمت مدل‌های نو با کارکرده مطرح می‌شود این است که آیا خرید نمونه‌های دست دوم ارزش دارد؟ در پاسخ به این سوال، باید بگوییم طبیعتا اگر بودجه محدودی برای خرید تریلر دارید، باید به سراغ گزینه‌های کارکرده بروید. اما از نظر ارزش خرید، باید حتما مدل‌های سالم را انتخاب کنید که درگیر مخارج استهلاکی آن‌ها نشوید. در این صورت، می‌توان گفت که خرید تریلرهای دست دوم و کارکرده ارزش دارد.

شاپور سنگین

گروه شاپور سنگین مفتخر است به عنوان اولین نمایشگاه آنلاین ماشینهای سنگین باری در منطقه شاپور جدید اصفهان، اقدام به تولید محتوای تخصصی ماشینهای سنگین تریلی، کامیون، کامیونت و تریلر در بستر سایت شاپور سنگین نماید.

عوامل موثر در تعیین قیمت تریلر

اگر قصد برآورد و مشاهده لیست قیمت تریلر را دارید، باید ابتدا و قبل از هر اقدامی، درباره عوامل موثر بر قیمت آن‌ها اطلاعاتی داشته باشید. البته این فاکتورهای برای تریلرهای نو و کارکرده مقداری متفاوت هستند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

ظرفیت بار تریلر
یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت تریلرها، ظرفیت بار مجاز آن‌ها است. به طور کلی، تریلرها ظرفت بار بالای 15 تن و بین 22 تا 25 تن دارند. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که تریلرهای کوچک‌تر، ظرفیت بارشان محدودتر است.
نوع بار تریلر
نوع تریلر از جهات مختلف می‌تواند مهم‌ترین عامل بر تعیین قیمت آن باشد. برخی تریلرها از نوع بغل بازشو هستند. در حالی که برخی دیگر از نوع چادری می‌باشند. برخی از تریلرهای از نوع یخچالی هستند و برای جابه‌جایی مواد غذایی استفاده می‌شوند. در حالی که برخی تریلرهای دیگر، از نوع کفی هستند و برای جابه‌جایی اجسام بسیار بزرگ از آن‌ها استفاده می‌شود. به همین خاطر است که قیمت تریلر کفی ماموت، با قیمت تریلر یخچال ماموت و حتی قیمت ترانزیت ماموت متفاوت است.
برند تولیدکننده تریلر
برند تولیدکننده تریلر نیز می‌تواند به نوبه خود در تغییر در لیست قیمت تریلر تاثیرگذار باشد. به عنوان مثال، قیمت تریلر ماموت با قیمت تریلر مارال متفاوت است. همین موضوع می‌تواند باعث ایجاد تفاوت قیمت در میان مدل‌های مختلف تریلر شود.
وضعیت سلامت تریلر
یکی از مواردی که حتما باید در زمان خرید تریلر به آن توجه داشته باشید و به نوبه خود می‌تواند در تعیین قیمت تاثیرگذار باشد، وضعیت سلامت تریلر است. البته باید به این نکته اشاره کنیم که این موضوع در زمان خرید تریلرهای کارکرده اهمیت پیدا می‌کند و حتما باید از این نظر به آن توجه داشته باشید.
از نظر سلامت ظاهری، شاید این موضوع در رابطه با تریلرهای کفی یا چادی چندان مهم نباشد. اما در رابطه با تریلرهای یخچال‌دار و به طور کلی، دیواره‌دار، هرچقدر که وضعیت رنگ و سلامت ظاهری بهتر باشد، قیمت آن بالاتر خواهد بود. از نظر سلامت فنی، باید چرخ‌ها و عملکرد توانایی‌های تعلیق آن بررسی شود. برخی تریلرها دارای نورپردازی ایمنی هستند که در زمان خرید حتما باید به این موضوع توجه داشته باشید. نکته بعدی، سلامت ویژگی‌های عملکردی مانند یخچال است. به عنوان مثال، یک تریلر یخچال‌دار با هدف استفاده از یخچال خریداری می‌شود. حال در صورتی که یخچال به هر دلیل عملکرد مناسبی نداشته باشد، آن تریلر ارز خود را از دست خواهد داد و دیگر کاربردی نخواهد بود.
ابعاد تریلر
ابعاد تریلر یکی دیگر از مهم‌ترین عوامل بر تعیین قیمت آن‌ها است. به طور کلی، کانتینرهای باری تریلر به دو نوع 20 فوتی و 40 فوتی تقسیم می‌شوند. کانتینرهای 40 فوتی، طولشان معادل 12 متر است و با توجه به ابعادی که دارند، در باربری‌های دریایی نیز استفاده می‌شوند. برای حمل این نوع کانتینرها معمولا از تریلرهای 40 فوتی استفاده می‌شود.
در مقابل تریلی‌ها و کانتینرهای 40 فوتی، مدل‌های 20 فوتی قرار دارند که ابعاد آن‌ها نصف و در حدود 6 متر است. در باربری‌های زمینی از این نوع تریلی‌ها و کانتینرها استفاده گسترده‌ای می‌شود. در عین حال، تریلرهایی که از نوع 20 فوتی هستند، قیمت پایین‌تری نسبت به مدل‌های 40 فوتی دارند.

انواع تریلر موجود در بازار

در حال حاضر، انواع مدل‌های تریلر در بازار وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را از مجموعه شاپور سنگین خریداری کنید. از جمله این مدل‌های تریلر می‌توان به تریلرهای کفی، تریلر ترانزیتی، لبه‌دار، تریلر کمپرسی، بغل بازشو، تریلی یخچالی و تیغه‌دار اشاره کرد که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شویم.

تریلر کفی

یکی از انواع رایج تریلر در بازار، تریلرهای کفی هستند. این نوع تریلرها یک قسمت باری ساده و بدون سقف و بدنه دارند. از این نوع تریلرها معمولا برای جابه‌جایی انواع تیرآهن، مصالح ساختمان و حتی یک خانه کامل استفاده می‌شود. شما می‌توانید متناسب با بودجه‌ای که در اختیار دارید، انواع تریلر کفی باکیفیت از برندهای معتبری مانند مارال و ماموت را از شاپور سنگین تهیه کنید

تریلر ترانزیتی

در بازار نوعی تریلر وجود دارد که به آن تریلر ترانزیتی گفته می‌شود. این نوع تریلرها، به نام‌های دیگری از جمله اتاق‌دار نیز معرفی می‌شوند. تریلرهای ترانزیتی معمولا دارای بدنه و سقف هستند که این بخش‌های کناری و سقف، کاملا ضد آب و ضربه می‌باشند.
به دلیل ماهیتی که تریلرهای ترانزیتی دارند، معمولا از آن‌ها برای جابه‌جایی‌های با مسافت زیاد و همین‌طور جابه‌جایی وسایل نیازمند مراقبت زیاد استفاده می‌شود. اگر قصد دریافت لیست قیمت تریلر دست دوم ترانزیتی و خرید آن را دارید، کافی است به بخش فروش شاپور سنگین سر بزنید.

تریلر لبه‌دار

یکی از انواع تریلرهای موجود، تریلرهای لبه‌دار هستند. این نوع تریلرها معمولا در اطراف و بخش پشتی خود پنل‌های فلزی یا چوبی دارند. ارتفاع دیواره این نوع تریلرها معمولا 80 سانتی‌متر از کف اتاق است. به همین خاطر، برای جابه‌جایی اجسام حساس نمی‌توان از آن‌ها استفاده کرد.تریلی‌های لبه‌دار معمولی برای جابه‌جایی خاک، شن، کیسه‌های سیمان و دیگر موارد این‌چنینی استفاده می‌شوند. البته در برخی موقع دیده شده که از بعضی از این نوع تریلرها برای جابه‌جایی خودروهای شخصی نیز استفاده شده است.

تریلر کمپرسی

تریلرهای کمپرسی، اتاقک‌هایی دارد که توسط یک جک بلند می‌شود و با کمک آن می‌توان تخلیه بار را به راحتی کامل انجام داد. نکته‌ای در این میان وجود دارد این است که این نوع تریلرها معمولا برای خاک‌برداری انواع مصالح ساختمانی از جمله شن، ماسه، خاک و تخلیه نخاله مورد استفاده قرار می‌گیرند. به طور کلی، اگر قصد جابه‌جایی موادی و مصالحی را دارید که صرفا باید در مقصد تخلیه شوند و هیچ نگرانی از بابت آسیب رسیدن به آن‌ها وجود ندارد، این نوع تریلرها می‌توانند گزینه مناسبی باشند.

تریلی یخچالی

یکی از انواع تریلرها که استفاده گسترده‌ای نیز در جابه‌جایی دارد، تریلر یخچالی است. این نوع تریلرها، همان‌طور که از نامشان مشخص است، دارای فضای خنک یخچالی هستند که می‌توانند با کمک سیستم تهویه مطبوعی که دارند، ماند از فاسد شدن بار کامیون شوند. از این نوع تریلرها معمولا برای جابه‌جایی انواع مواد غذایی از جمله گوشت‌های منجمد، ماهی‌ها و مواد فاسدشدنی استفاده می‌شود.

دریافت لیست قیمت تریلر و خرید با قیمت مناسب از شاپور سنگین

اگر قصد دریافت قیمت تیغه ماموت، قیمت کمپرسی ماموت یا هر نوع تریلری دیگری از هر برندی را دارید، کافی است در این صفحه از شاپور سنگین، لیست قیمت روز تریلر را مشاهده کنید. اگر نیز قصد خرید انواع تریلر را دارید، به بخش فروش وب‌سایت ما سر بزنید. در صورت وجود هرگونه مشکل، کافی است با کارشناسان شاپور سنگین تماس بگیرید تا مشکلتان را در کوتاه‌ترین زمان رفع کنند.

نحوه انتخاب تریلر مناسب

برای انتخاب تریلر مناسب باید به چند نکته توجه داشته باشید. اولین نکته، انتخاب نوع کاربری است. به این معنی که باید انتخاب کنید با توجه به نیازتان چه نوع تریلری برایتان مناسب خواهد بود. مورد بعدی، توجه به برند تولید کننده است. در حال حاضر، برندهای مختلفی از جمله کاوه، مارال و ماموت انواع تریلر را تولید و عرضه می‌کنند. در نهایت، باید متناسب با بودجه‌ای که در اختیار دارید، برای خرید تریلر اقدام کنید. در لیست قیمت تریلر مشاهده خواهید کرد که مدل‌های کارکرده قیمت به مراتب پایین‌تری نسبت به مدل‌های نو دارند. در نتیجه، اگر بودجه‌تان محدود است، شاید بهتر باشد مدل‌های کارکرده را انتخاب کنید.