advertise

قیمت تریلر و اتاقک

قیمت تریلی

تریلرها گزینه‌هایی مناسب برای حمل بار بین‌شهری و حتی بین‌المللی هستند. اگر قصد تهیه تریلر مناسب را دارید، لازم است که ابتدا با انواع آن و همین‌طور قیمت هر نوع تریلر آشنا شوید. به طور کلی، تریلی‌ها به چند نوع تریلرهای کفی، تریلر ترانزیتی، لبه‌دار، تریلر کمپرسی، بغل بازشو، تریلی یخچالی و تیغه‌دار تقسیم می‌شوند. قیمت هر نوع تریلر نیز با توجه به عواملی مانند وضعیت ظاهری، وضعیت سلامت فنی، ویژگی‌ها و نوع آن تعیین می‌شود. شما می‌توانید در این صفحه از مجموعه شاپور سنگین، لیست قیمت تریلر به‌روز را مشاهده کنید.

عوامل موثر بر قیمت تریلر

اگر قصد برآورد و مشاهده لیست قیمت تریلر را دارید، باید ابتدا و قبل از هر اقدامی، درباره عوامل موثر بر قیمت آن‌ها اطلاعاتی داشته باشید. البته این فاکتورهای برای تریلرهای نو و کارکرده مقداری متفاوت هستند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

ظرفیت بار تریلر یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت تریلرها، ظرفیت بار مجاز آن‌ها است. به طور کلی، تریلرها ظرفت بار بالای 15 تن و بین 22 تا 25 تن دارند. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که تریلرهای کوچک‌تر، ظرفیت بارشان محدودتر است. نوع بار تریلر نوع تریلر از جهات مختلف می‌تواند مهم‌ترین عامل بر تعیین قیمت آن باشد. برخی تریلرها از نوع بغل بازشو هستند. در حالی که برخی دیگر از نوع چادری می‌باشند. برخی از تریلرهای از نوع یخچالی هستند و برای جابه‌جایی مواد غذایی استفاده می‌شوند. در حالی که برخی تریلرهای دیگر، از نوع کفی هستند و برای جابه‌جایی اجسام بسیار بزرگ از آن‌ها استفاده می‌شود. به همین خاطر است که قیمت تریلر کفی ماموت، با قیمت تریلر یخچال ماموت و حتی قیمت ترانزیت ماموت متفاوت است. برند تولیدکننده تریلر برند تولیدکننده تریلر نیز می‌تواند به نوبه خود در تغییر در لیست قیمت تریلر تاثیرگذار باشد. به عنوان مثال، قیمت تریلر ماموت با قیمت تریلر مارال متفاوت است. همین موضوع می‌تواند باعث ایجاد تفاوت قیمت در میان مدل‌های مختلف تریلر شود. وضعیت سلامت تریلر یکی از مواردی که حتما باید در زمان خرید تریلر به آن توجه داشته باشید و به نوبه خود می‌تواند در تعیین قیمت تاثیرگذار باشد، وضعیت سلامت تریلر است. البته باید به این نکته اشاره کنیم که این موضوع در زمان خرید تریلرهای کارکرده اهمیت پیدا می‌کند و حتما باید از این نظر به آن توجه داشته باشید. از نظر سلامت ظاهری، شاید این موضوع در رابطه با تریلرهای کفی یا چادی چندان مهم نباشد. اما در رابطه با تریلرهای یخچال‌دار و به طور کلی، دیواره‌دار، هرچقدر که وضعیت رنگ و سلامت ظاهری بهتر باشد، قیمت آن بالاتر خواهد بود. از نظر سلامت فنی، باید چرخ‌ها و عملکرد توانایی‌های تعلیق آن بررسی شود. برخی تریلرها دارای نورپردازی ایمنی هستند که در زمان خرید حتما باید به این موضوع توجه داشته باشید. نکته بعدی، سلامت ویژگی‌های عملکردی مانند یخچال است. به عنوان مثال، یک تریلر یخچال‌دار با هدف استفاده از یخچال خریداری می‌شود. حال در صورتی که یخچال به هر دلیل عملکرد مناسبی نداشته باشد، آن تریلر ارز خود را از دست خواهد داد و دیگر کاربردی نخواهد بود. ابعاد تریلر ابعاد تریلر یکی دیگر از مهم‌ترین عوامل بر تعیین قیمت آن‌ها است. به طور کلی، کانتینرهای باری تریلر به دو نوع 20 فوتی و 40 فوتی تقسیم می‌شوند. کانتینرهای 40 فوتی، طولشان معادل 12 متر است و با توجه به ابعادی که دارند، در باربری‌های دریایی نیز استفاده می‌شوند. برای حمل این نوع کانتینرها معمولا از تریلرهای 40 فوتی استفاده می‌شود. در مقابل تریلی‌ها و کانتینرهای 40 فوتی، مدل‌های 20 فوتی قرار دارند که ابعاد آن‌ها نصف و در حدود 6 متر است. در باربری‌های زمینی از این نوع تریلی‌ها و کانتینرها استفاده گسترده‌ای می‌شود. در عین حال، تریلرهایی که از نوع 20 فوتی هستند، قیمت پایین‌تری نسبت به مدل‌های 40 فوتی دارند.