advertise

تریلر کمر شکن و خودرو بر

تریلر کمرشکن و تریلر خودرو بر

تریلر کمرشکن عضوی از خانواده تریلر کفی است با این تفاوت که طول و عرض این تریلر و ظرفیت حمل بار به مراتب بیشتری دارد.تریلر کمر شکن جهت حمل محموله هایی همچون خودرو های راهسازی، اداوات سنگین ، تجهیزات صنعتی عظیم و ... استفاده می شود. استفاده از تریلر کمرشکن مستلزم رعایت قوانین خاص محموله های ترافیکی از جمله اسکورت، سرعت محدود و ساعات غیر ترافیکی است.تریلر خودرو بر نیز عضو خانواده تریلر کفی و کمر شکن است که صرفا جهت حمل خودرو استفاده می شود و بسته به ساخت خودرو ها توانایی حمل 6الی8 خودرو سبک را دارد، خودرو برهای سنگین نیز معمولا توانایی حمل سه خودرو سنگین را دارند.

قیمت تریلر کمرشکن

قیمت تریلر کمرشکن به عوامل مختلفی همچون برند سازنده، نوع تریلری کمرشکن، تعداد محور ها، قدرت تریلر در حمل بار های سنگین، فرمان پذیری محور ها و تعلیق و ترمز بستگی دارد.در بازار جهانی انواع تریلر های کمر شکن بین سه هزار یورو تا صدو پنجاه هزار یورو قیمت گذاری می شود.کاربری تریلر های کمرشکن بسیار گشترده است و تنوع بسیار بالایی دارد. نگهداری و استفاده صحیح در تریلر کمرشکن بسیار مهم است و عدم رعایت نکات ایمنی و مهم در نگهداری موجب خسارت به تریلر و افت شدید قیمت آن و در برخی موارد بلا استفاده شدن آن می شود.

قیمت تریلر خودرو بر

تریلر خودرو بر یکی از اعضای خانواده تریلر های کمرشکن است که به سبب فناوری ساخت پیشرفته و نوع مواد اولیه مورد استفاده در ساخت دارای قیمت بالایی نسبت به سایر تریلر ها است.تریلرخودرو بر اغلب به صورت اسقاط شرکت های تولید کننده خودرو یا شرکت های باربری فعالیت می کنند و بسته به نوع استفاده شرکت به سازنده سفارش داده می شود که همین سفارشی سازی تریلر بر قیمت تریلر خودرو بر تاثیر گذار است.عوامل دیگری همچون برند سازنده ، تعداد خودرو قابل حمل، قدرت جک های طبقه تریلر ، تعداد محور ، تعلیق و ترمز و فناوری ها و تکنولوژی مورد استفاده بر قیمت تریلر خودروبر تاثیر گذار است.قیمت تریلر خودرو بر در بازار های جهانی در حدود سه هزار یورو تا دویست هزار یورو می باشد.

ابر قدرت های تولید تریلر کمر شکن و تریلر خودرو بر

تولید تریلر خودرو بر نیاز به توانایی و تکنولوژی ویژه در ساخت و طراحی دارد،تریلر کمرشکن هم به سبب توانایی که برای حمل بار های فوق سنگین دارد و در عین حال باید سبکی خود تریلر رعایت شود دارای فناوری ویژه ای در تولید است.در اینجا به معرفی برترین تولید کنندگان تریلر خودرو بر و تریلر کمرشکن می پردازیم.

دنیای ماموت

شرکت دنیای ماموت از جمله قدیمی ترین و معتبر ترین شرکت های تولید کننده در ایران است که محصولات با کیفیت و متونعی در زمینه تولید می کند.شرکت دنیای ماموت از سـال 1370 فعالیت صنعتی خـود را آغـاز کرده و هم اکنون بـا بیـش از 30 سـال سابقه و همچنین بیش از 5000 نیروی متخصص در حال فعالیت میباشد. از همان ابتدا رسالت مالکان مجموعه بـا انتخاب شعار (تجربه بهترین‌هـا) این بـود کـه بهتریـن، خلاقانه‌ترین و بروزترین راه حل‌هـای ممکـن بــرای چالش‌هـای کشـور را کـه بـه تازگـی در مسـیر توسـعه و آبادانی قـرار گرفته بـود، ارائـه نماینـد و محصـولات متمایـزی مانند تریلرهـای بـا کیفیت بـالا، بادوام‌تریـن سـاندویچ پانل‌هـا، کانکس‌هـای قابـل حمـل، کانتینرهـا و انـواع اتاق‌هـای ایزولـه را تولیـد کننـد. دنیای ماموت با ارتقای مداوم محصولات و انطباق آن‌ها با آخرین استانداردهای مهندسی و زیست محیطی و توجه ویژه به نیازهای مشتریان، این برند سرآمد را به جایگاه بلندی از رشد و توسعه، پایدار رسانده و با حفظ نقش اثرگذار خود در بازار، راه حل حمل و نقل را در اختیار طیف گسترده‌ای از مشتریان این محصولات قرار داده است.شرکت شاپور سنگین آگهی های متنوع از انواع تریلر و اتاقک های شرکت دنیای ماموت را به صورت کارکرده و صفر کیلومتر بر روی وب سایت خود قرار داده که مشتریان عزیز با مشاهده و مقایسه این محصولات می توانند از طریق تماس با کارشناسان شرکت شاپور سنگین این محصولات را خریداری کنند.

اروم تریلر

مجتمع تولیدی اروم صنعت سامان (اروم تریلر) در سال 1378 طی پروانه بهره برداری از وزارت صنایع و معادن در زمینی به مساحت 5000 متر مربع در استان آذربایجان غربی شهرستان ارومیه تاسیس گردید و فعالیت خود را با استفاده از تجربیات متخصصین این صنعت و با حضور 30 نفر پرسنل فنی و اداری آغاز و اقدام به تولید انواع تریلر طبق استانداردهای اروپا نمود. این شرکت در حال حاضر با بیش از 20 سال سابقه فعالیت در زمینه تولید و ساخت انواع تریلر استاندارد اعم از کانتینر چادری , کفی , کانتینر بر, انواع تریلر رول بر و جمبو , کمپرسی , تانکر , کفی بغلدار , تانکر حمل گاز مایع و آمونیاک, مخازن کرایژونیک و انواع اتاق بار مطابق با تکنولوژی روز اروپا توانایی خود را در معرض دید همگان قرار داده است.

مارال صنعت جاوید

شــرکت تولیـدی و صنعتـی مــارال صـنـعــت جـاویــد بـا نـام تجاری مــارال تـریـلــر در شهرستان ارومیه مرکــز اســتان آذربایجــان غربــی و در همسـایگی چهـار کشـور ترکیـه، آذربایجــان، ارمنســتان و عــراق واقــع شــده ودر زمینــی بــه مســاحت 100000 متـر مربـع و زیربنایـی در حـدود 60000 متر مربع تاسـیس شـده اسـت و در حـال حاضـر 650 نفـر در بخشـهای مختلـف شـرکت بطـور مسـتقیم مشـغول بـکار میباشـند. گروه تولیدی صنعتی مارال به عنوان بزرگترین زنجیره تولید تریلر در ایران متشکل از شرکتهای زیر مارال صنعت جاوید: تولید کننده انواع تریلر در کاربری های مختلف با برند تجاری MARAL شرکت محورسازان چی چست: تنها تولید کننده انواع محور و قطعات محور، قطعات انواع تریلر در خاورمیانه با نام تجاری FOX شرکت مارال یدک: تولید کننده انواع قطعات و لوازم جانبی تریلر با برند TSP شرکت خدمات فنی و پس از فروش تریلر رستمی: در تهران واقع شده و فعالیت آن، بازاریابی، فروش قطعات و ارائه کلیه خدمات فنی در تهران و شهرستانها با بیش از 40 مرکز نمایندگی مجاز می باشد. تولید کننده محصولات گسترده و با کیفیت و همچنین محصولات سفارشی، در سال 1368 توسط آقای رضا رستمی در ارومیه در زمینی به مساحت 6000 متر مربع تاسیس شد. گروه تولیدی صنعتی مارال با پرسنل مجرب و با تجربه و به مدد خطوط تولید و ماشین آلات پیشرفته اکنون به توان تولید بیش از 5000 تریلر در سال با کاربردهای متنوع در فراتر از 20 گروه و نیز انواع محور و جعبه های تریلر و بیش از صدها نوع انواع قطعات مورد استفاده در این تریلرها بر اساس آخرین استانداردهای جهانی دست یافته است. این گروه در کارخانه ای به مساحت بیش از 250 هزار متر مربع و با سالنهایی به زیربنای افزون بر 100 هزار متر مربع بزرگترین و کامل ترین خطوط تولید انواع تریلر ، محور، جعبه و قطعات تریلرکشور را در دل خود جای داده است و با اشتغالزایی مستقیم برای 900 نفر و غیر مستقیم برای بیش از 5000 نیروی کار این سرزمین، به فعالیت خود ادامه میدهد.

شرکت Nooteboom

شرکت Nooteboom Trailers BV جز بهترین شرکت های تولید کننده تریلر و قطعات یدکی در جهان است.شرکت Nooteboom Trailers به صورت یک تجارت خانوادگی در سال 1881 شروع به فعالیت کرد.این شرکت هم اکنون تریلر هایی با بالاترین کیفیت برای حمل بار هایی از 20 تن الی 200 تن طراحی و تولید می کند. Nooteboom همیشه در تلاش است تا با سرمایه گذاری مستمر بر روی بهترین راه حل ها برای مشتریان خود، بهبود یابد. Nooteboom با مفهوم خدمات بین المللی خود، تعمیر و نگهداری، سرویس و تعمیرات اساسی، تحویل قطعات یدکی و خرید و فروش تریلرهای دست دوم را نیز ارائه می دهد. دفتر مرکزی Nooteboom در Wijchen، هلند واقع شده است و بیش از 500 کارمند دارد. گردش مالی این شرکت در سال تقریبا 100 میلیون یورو است.

شرکت LAG

در سال 1930 برادران Geusens کارگاه خود را راه ندازی کردند.آن ها در ابتدا کشتی ها را تعمیر می کردند و اسب هارا نعل می کردند. امروزه LAG به لطف سال ها رشد و نوآوری، تولید کننده پیشرو در وسایل نقلیه تجاری و انواع تریلر ها است. LAG Trailers در بری، بلژیک مستقر است و در حال حاضر حدود 430 متخصص با تجربه در تیم خود دارد. وجه تمایز LAG تاریخچه و نمادهای غنی آن است. LAG اکنون بخشی از CIMC است، یک بازیگر جهانی در صنعت کانتینر، تریلر و تانکر. LAG با حمایت CIMC، ماموریت و چشم انداز خود را در مسیر آینده دنبال می کند.

شرکت توحید صنعت البرز

شرکت تولیدی توحید صنعت البرز از سال ۱۳۵۴ درقالب کارگاه اتاق سازی توحید فعالیت خودرا درخصوص تولید انواع تریلر ؛شامل تریلربونکر حمل سیمان و آرد از ۱۶ ال ۶۰ تنی در طرحهای اسپانیایی و طرح V؛ساخت انواع تانکر قیرایزوله و دو جداره ؛ساخت انواع تریلر کمپرسی کانتین برمخصوص اسکله ها و بنادر؛انواع اتاق کمپرسی تک و جفت؛نیسان و خاور ؛انواع تریلر تانکرحمل مایعات ؛تانکر حمل اسید ها و بازها انواع تانکر سوخت رسان فرودگاهی و جاده ای ؛تریلرکمپرسی؛تریلرکانتینر؛تریلرکفی؛ تریلر کفی بغلدار ؛تریلرکفی رول بر ؛تیغه کانتین بر جمبو ؛انواع مخازن تحت فشار ؛انواع تانکر حمل و دپوی گاز مایع ؛آمونیاک و پروپان ؛ میکسر وسیم تریلر؛ انواع تریلی سواری بر ؛انجام اسکلت سوله و ساختمان؛ساخت جرثقیل سوله؛ساخت انواع دیگ بتونیرو بچینگ ؛انواع سیلو و مخازن انبار و دپو و… آغاز که درسال ۱۳۶۸ موفق به اخذ پروانه بهره برداری از وزارت صنایع گردید.استفاده از مرغوب ترین مواد اولیه ایرانی و خارجی استفاده از ورق های گرم و مخصوص فولاد مبارکه ؛محور وزیر بندی BWPآلمان عثمان؛جیلان ونرمک ترک ؛Hچین؛رنگ امیزی پلی اورتان؛سیستم ترمزEBSآلمان و….استفاده از جوشکاری تمام اتوماتیک (بوم وستون)با گاز MIX,CO2بهره گیری از کادری مجرب ومتخصص؛آشنا به دانش روز و همچنین استفاده از دانش مشاوران محترم سازمان ملی استاندارد ایران ؛ شرکت درمحلی به مساحت ۶۰۰۰متر مربع در استان البرز با کادری مجرب وکارآزموده با استفاده از امکانات وتکنولوژی پیشرفته همواره با اعتقاد به ۳ اصل کیفیت برتر؛قیمت کمتر؛بهبودمدام توانسته است درک صحیح خواسته های مشتری و تامین و افزایش رضایتمندی مشتری و خدمات پس از فروش محصولات را فراهم نماید .وبا توجه به ساخت محصولات باکیفیت ؛بازار مناسبی در خارج کشور برای رقابت با مشهورترین برندهای اروپایی و آسیایی برای کشور عزیزمان به ارمغان بیاورد این شرکت درسال ۱۳۸۸ موفق به اخذگواهینامه ISO 9001-2001 ازشرکت BRS گردید و درسال ۱۳۹۳با همکاری و همراهی مشاوران محترم سازمان ملی استاندارد موفق به اخذ گواهینامه استاندارد ساخت انواع مخازن دپو وحمل آمونیاک گردید .

شرکت کرون

شرکت کرون یک شرکت تولید کننده تریلر در آلمان است که در سال 1906 توسط برنارد و آنا کرون تاسیس شد.در ابتدا این شرکت به صورت یک کارگاه آهنگری و با ساخت ادوات کشاورزی ،تنور و اجاق کار خود را شروع کرد. این شرکت در Spelle و Werlte آلمان واقع شده است.این شرکت اکنون در ساخت تریلر و شبه تریلر های سنگین و نیمه سنگین و تریلر یخچالی فعالیت دارد و در 4 کشور شعبه دارد.شرکت کرون یکی از پیشرو ترین شرکت ها در ساخت ادوات و ماشین آلات کشاورزی همچون واگن علوفه ، واگن علوفه خود بارگیری، ماشین چمن زنی دیسکی، تدرهای چرخشی، چنگک، بالش های مربعی بزرگ، بیلرهای گرد، دروگره ای علوفه و تهویه کننده های چمن زن با کارایی بالا است.

شرکت Pacton

Pacton Trailers تریلر و نیمه تریلر را متناسب با نیاز مشتری طراحی و تولید می کند تا آخرین جزئیاتی که شما مشتری می خواهد.این شرکت یک شرکت هلندی است که در سال 1910 تاسیس شده است.در Pacton Trailer مردم در اولویت هستند و کارمندان قلب شرکت هستند.

شاپور سنگین

گروه شاپور سنگین مفتخر است به عنوان اولین نمایشگاه آنلاین ماشینهای سنگین باری در منطقه شاپور جدید اصفهان، اقدام به تولید محتوای تخصصی ماشینهای سنگین تریلی، کامیون، کامیونت و تریلر در بستر سایت شاپور سنگین نماید.

ساختار ساخت تریلر های کمرشکن به شکل است؟

تریلر های کمرشکن بسته به نوع استفاده و کاربرد دارای ساختار متفاوتی است. رایج ترین نوع تریلر کمرشکن تریلر کمرشکن چهار محور جفت تایر است.در شاسی این نوع تریلر از فولاد با استحکام بالا (S500MC) همراه با جوش Co2 و ورق آجدار 6 میلیمتر استفاده شده است.محور این تریلر های کمرشکن معمولا از محور ها 16 تنی با کیفیت است.ترمز به سبب سنگینی بار اهمیت فوق العاده ای دارد، ترمز به صورت کاسه ای با شیر سبک وسنگین اتوماتیک به همراه 2 عدد بوستر جفت روی هر محور
دارای 2 مسیر هوا به همراه تانک باد
دارای شیر کنترل بار اتوماتیک است.رینگ تریلر کمرشکن ساز 8/5 در 20 است.این تریلر کمرشکن با طراحی خاص خود که ارتفاع کمی دارد و قابل تنظیم ارتفاع نیز می باشد باعث می شود در عبور بار های با ارتفاع زیاد از زیر پل مشکلی ایجاد نشود.

انواع تریلر کمرشکن

تریلی کمرشکن بر اساس فاکتورهای مختلف به انواع مختلفی تقسیم می شوند. مهمترین فاکتور در این تقسیم نوع و وزن حمل بار با تریلی کمرشکن است.تعداد محور،طول و عرض ، وزن قابل حمل و تعداد و سایز لاستیک از جمله ویژگی های تریلر کمرشکن است که موجب تفاوت در تریلر های کمرشکن می شود.

تریلر کمرشکن دو محور

تریلر کمرشکن دو محور که توانایی حمل بار کمتری نسبت به سایر کمرشکن ها دارد و وزنی حدود 6 تن داردو دارای 8 لاستیک 20 در90 می باشد.این تریلر کمرشکن دارای 12متر طول و حدود 2 ونیم متر عرض دارد.قسمت بارگیر ایت تریلر 8ونیم متر است. این تریلر کمرشکن اغلب برای حمل بار های سنگین با حجم کم و استاندارد نظیر تجهیزات راهسازی و معدنی سبک مورد استفاده قرار می گیرد.

تریلر کمرشکن خودرو بر

یکی از انواع تریلر کمرشکن  به تریلر خودرو بر معروف است .این تریلر جز پرطرفدار ترین و پرکاربردترین خانواده تریلری های کمرشکن است.این تریلر ها معمولا دارای ابعاد استاندارد سایر تریلر ها با طول 12 متر است.تریلر های خودرو بر در سه نوع تریلر خودروبر با توانایی حمل 6 خودرو، تریلر خودروبر با توانایی حمل 8 خودرو و تریلر خودروبر سنگین مخصوص حمل خودرو های سنگین از جمله کشنده طراحی و تولید می شوند.تعداد محور در این نوع تریلر کمرشکن 2یا 3 محور با لاستیک های استاندارد 22/5 است.

تریلر کمرشکن 3 محور

تریلر کمرشکن 3 محور یکی دیگر از اعضای خانواده بزرگ  تریلر های کمرشکن است که دارای سه محور با 12 لاستیک 20 در 1000 است.طول این تریلر 14 متر و عرض آن 3 متر است.طول کف بارگیر این تریلر کمرشکن 10 متر است.وزن خود این تریلر کمرشکن 11 تن است.اغلب ایتن نوع تریلر کمرشکن را در جاده ها در حال کمر کامیون و کامیونت یا تریلر به صورت تکی و یا تجهیزاتی مانند لودر ها می بینید.

تریلر کمرشکن 11 محور(بوژی)

تریلر کمرشکن 11 محور که به بوژی نیز معروف است، بزرگ ترین و قدرتمندترین عضو خانواده تریلر های کمرشکن است که توانایی حمل بار های فوق سنگین و عظیم الجثه را دارد.طول این تریلر حدود 19 متر و عرض آن در حدود 3 متر است .طول کفی بارگیر تریلر های بوژی در حدود 13 متر است.وزن خالص خود این دسته از تریلر کمرشکن در حدود 17 تن می باشد.برای استفاده از این نوع تریلر حتما نیاز به کشنده های بوژی کش می باشد که دارای قدرت مناسب برای حمل بار بارگیری شده باشد. برای جابه جایی بار با استفاده از تریلر بوژی حتما نیاز به مجوز از ادارات مربوطه ، اسکورت مخصوص و محدود ساعات تردد است.

تریلر کمرشکن 4 محور 32 چرخی

تریلر کمرشکن 4 محور دارای 32 چرخ 20در 1100 می باشد. وزن خالص این تریلر 17 تن  و طول آن در حدود 16 متر است.عرض این دسته از تریلر های کمرشکن در حدود 3ونیم متر و طول کفی بارگیری آن در حدود 10ونیم متر است. این نوع تریلر کمرشکن اغلب برای حمل لودر های فوق سنگین زنجیری و دامپ تراک استفاده می شود.برای حمل با این تریلر حتما مجوز وزارت راه و اسکورت ویژه در جلو عقب تریلر و محدودیت ساعات تردد و اپراتور ویژه کار با تریلر برای تنظیم ارتفاع و زاویه محور است.

نکات فنی قابل توجه در خرید تریلر کمرشکن

تریلر کمرشکن به سبب توانایی در حمل بار های فوق سنگین در معرض استهلاک بیشتری است.در خرید تریلر کمرشکن صفر کیلومتر و دست دوم بهتر است نکات زیر را مد نظر داشت.

بارگیری و تخلیه صحیح

به سبب سنگینی بار تریلر کمرشکن و ابعاد نامتوازن و غیر استاندارد ،بارگیر اصولی و فکرشده بسیار قابل اهمیت است.عدم بارگیری صحیح موجب عدم تعادل تریلر در حرکت و یا شکستکی و ضربه به تریلر می شود.همچنین عدم رعایت اصول بارگیری در این نوع تریلر موجب صدمه جدی به محور ها و لاستیک و رینگ تریلر کمرشکن می شود.

محور ها و تعلیق

یکی از نکات بسیار حائز اهمیت در خرید تریلر کمرشکن بررسی وضعیت محور ها می باشد.در تریلر کمرشکن اغلب از محور های 16 تنی استفاده می شود.بررسی وضعیت محور ها از نظر اینکه دچار شکستگی ،جوشکاری ،ضربه وانحراف نباشد بسیار قابل اهمیت است،چرا که عدم بارگیری درست و یا تحمل وزن غیر استاندارد باعث نقص در محور ها شده و تعویض محور بسیار هزینه بر است.

شاسی و بدنه

اگر چه تریلر کمرشکن جهت حمل بار های فوق سنگین طراحی شده است، با این حال عدم تخلیه درست بار و یابارگیری و مهار بار خسارت های جبران ناپذیری به تریلر وارد می کند.به خریداران تریلر کمرشکن توصیه می شود حتما در هنگام خرید تریلر کمرشکن و تریلر خودرو بر وضعیت شاسی و بدنه تریلر را از لحاظ اینکه فاقد ضربه ، جوشکاری ، شکستگی و رنگ شدگی باشد را بررسی کنند تا متحمل ضرر نشوند.

مزیت تریلر کمرشکن

به علت دشواری رانندگی با تریلر های کمرشکن و تعداد کم این تریلر ها میزان دستمزد دریافتی نسبت به دستمزد راننده های سایر تریلر ها بسیار بیشتر است.برای تریلر های کمرشکن هیچ محدودیت اندازه و ابعاد بار در نظر گرفته نمی شود که برای شرکت های تولید کننده قطعات عظیم الجثه که قصد جا به جایی محصولات خود را دارند بسیار حائز اهمیت است.به سبب ارتفاع و نوع طراحی تریلر های کمرشکن بارگیری و تخلیه بار این نوع تریلر ها راحت تر است. بار های تریلر کمرشکن قابل بارگیرب برای سایر تریلر ها نیست.استفاده از ماشین آلانت سنگین و راهسازی در سرتاسر جهان بسیار گشترده است و حمل این ماشین آلات مستلزم یک تریلر کمرشکن است که موجب پرکاربرد شدن این نوع تریلر می شود.

نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.