advertise

قیمت کامیونت | قیمت روز انواع کامیونت

قیمت روز کامیونت

کامیونت به کامیونهایی کوچک گفته می شود که برای حمل بارهای شهری در ابعاد و ظرفیت بار کوچک تر نسبت به کامیون در جاده های درون شهری و برون شهری مشغول به فعالیت هستند. قیمت روز کامیونت همواره یکی از دغدغه های فعالان حوزه خرید و فروش کامیونت بوده و همچنین رانندگان برای اطلاع از آخرین قیمت کامیونت خود و یا تعویض کامیونت نیاز به مقایسه قیمتهای کامیونت در لیست قیمت کامیونت داشته لذا بدین سبب در ذیل لیست قیمت کامیونت با آخرین بروزرسانی ممکن در بخش کامیونت شاپورسنگین قرارگرفته است.

تفاوت قیمت کامیون و کامیونت

کامیون با اصطلاح truck و کامیونت با اصطلاح semi-truck در دنیا شناخته شده که در نام انگلیسی نیز تشابه به چشم می خورد. کامیونت کوچک شده کامیون از لحاظ ابعاد و ظرفیت حمل بار بوده و این کوچک شدن در قیمت کامیونت نیز مشاهده می گردد. در ادامه به بخشی از تفاوتها و شباهات کامیون و کامیونت پرداخته می شود.
*ظرفیت بار کامیون یا کامیونت :
مهمترین تفاوت کامیون با کامیونت در میزان ظرفیت بار بوده و کامیونتها معمولا با در حدود 3 الی 8 تن را حمل نموده و کامیونها از 8 تن تا 15 تن را ظرفیت حمل بار خود اعلام می نمایند. افزایش توان کامیونتهای جدید کامیونتها با ظرفیت 10 تن را نیز وارد بازار نموده ولی به لحاظ ابعادی با کامیونتها هم خانواده تر بوده و نام کامیونت برای آن مناسب تر می باشد.
*ویژگی ظاهری کامیون یا کامیونت :
از لحاظ ظاهری کامیونت کوچک شده کامیون بوده که از لحاظ ابعاد کابین خودرو ، ابعاد اتاق بار ، ارتفاع شاسی و سایز تایرها در هر کدام از چند سانتی متر تا چند سایز کاهش به صورت مشهودی قابل رویت می باشد.
مهم ترین ویژگی ظاهری که در تمامی کامیونتها تقریبا دیده می شود تک محور عقب بودن کامیونت و دو محور عقب بودن کامیون است که در پاره ای موارد کامیون های تک محور نیز دیده می شود.
*نوع استفاده کامیون یا کامیونت :
مشابهت اصلی کامیون و کامیونت در قسمت اتاق بار هر دو بوده که در ایران اتاق باری چوبی یا فلزی بیشترین کاربرد اتاق و کامیونتهای یخچالی ، مسقف ، تانکر و کمپرسی در کاربردهای بعدی قرار می گیرند. اتاق بار مرغی و یا جرثقیلی جز موارد خاص محسوب می گردد.
*قیمت کامیونت یا کامیون :
ابعاد کوچکتر و ظرفیت حمل کمتر منجر به کاهش قیمت کامیونت به نسبت کامیون گردیده و می توان قیمتهای کامیونت هم برند با کامیون را تا حدود 4 میلیارد تومان کمتر در سطح بازار پیدا نمود. قیمت کامیونت یا کامیون همواره اصلی ترین دلیل انتخاب نهایی بین کامیونت و کامیون سواران بوده که در ادامه به صورت مفصل به آن پرداخته می گردد.

شاپور سنگین

گروه شاپور سنگین مفتخر است به عنوان اولین نمایشگاه آنلاین ماشینهای سنگین باری در منطقه شاپور جدید اصفهان، اقدام به تولید محتوای تخصصی ماشینهای سنگین تریلی، کامیون، کامیونت و تریلر در بستر سایت شاپور سنگین نماید.

عوامل موثر بر قیمت روز کامیونت در ایران

همواره برای خرید هر خودرو سبک یا سنگین عومالی ثابت در قیمت گذاری موثر بوده که مدل کامیونت مهمترین شناسه پایه گذاری قیمت کامیونت است لذا مدل کامیونت در کنار غیر تصادفی بودن و نگهداری مناسب کامیونت ، شرکت عرضه کننده ، ظرفیت حمل بار ، امکانات رفاهی ، اتاق کابین و اتاق بار و همچنین وجود حواله با قیمت پایین تر از بازار در کامیونتهای صفر مجموعه عواملی برای اعلام قیمت کامیونت بوده که تقریبا در همه جای دنیا عوامل اصلی موثر بر قیمت گذاری یکسان می باشند.

_ سال تولید یا مدل کامیونت
مدل یا سال تولید کامیونت پایه گذار قیمتی کامیونت اعلامی بازار بوده که آخرین مدل کامیونت به طور معمول به عنوان بالاترین قیمت کامیونت مشخص گردیده و با افزایش سن کامیونت کاهش قیمت به نسبت قیمت مدل صفر کامیونت محاسبه می گردد. البته در موارد خاص همچون کامیونتهای کلکسیونی قیمت روز صفر از قیمت کامیونت خاص کمتر می باشد وه عاملی برای قیمت گذاری عمومی نمی باشد.

_ تمیز بودن کامیونت
در اصطلاح بازاری فروش خودرو ، خودرو کارکرده هر چه تمیزتر باشد به قیمت صفر نزدیکتر می شود. تمیز بودن کامیونت به زیبایی و نگهداری مناسب اتاق کابین ، موتور ، گیربکس ، محورها و شاسی و عدم تصادف و ضربه خوردگی شاسی ها اطلاق می گردد.

_ عرضه کننده کامیونت :
خوشنامی عرضه کننده کامیونت بیشتر به 3 بخش تحویل به موقع کامیونت ، گارانتی و تعمیر با قیمت مناسب کامیونت و تامین قطعات کامیونت منوط می گردد. بحث تامین قطعات کامیونت با قیمت مناسب و عرضه سراسری در کشور مهمترین خواسته خریداران از عرضه کنندگان کامیونت بوده که در فروش کامیونت نیز عرضه کننده کامیونت نقش اساسی دارد. مهمترین و با سابقه ترین عرضه کنندگان کامیونت در ایران عبارتند از :
• کامیونت در ایران خودرو دیزل
عرضه کامیونت بنز را می توان موفقترین و با سابقه ترین عرضه کامیونت در ایران دانست. بنز خاور توسط شرکت ایران خودرو دیزل حدود 4 دهه تمام ایران را با کامیونت خاور درنوردید و اکنون نیز بیشترین معامله کامیونت در ایران را به خود اختصاص داده است. عرضه مدلهایی از کاویان کامیونت نیز بر عهده ایران خودرو دیزل بوده است.

• کامیونت در سایپا دیزل
الوند را می توان شروع موفق فروش سایپا دیزل در بخش کامیونت دانست که ترکیب کامیونت فوتون ، کامیونت سایپا و کامیونت الوند گروه کامیونتی ساپیا دیزل را تشکیل دادند. فوسو میتسوبیشی به عنوان برترین برند کامیونتی روز دنیا در ایران از اواخر دهه 90 وارد ایران گردید که در صورت قیمتگذاری مناسب از لحاظ کیفی بدون رقیب می باشد.

• کامیونت در بهمن دیزل
بهمن دیزل را می توان پرچمدار تنوع و کیفیت مطلوب کامیونتهای موجود در ایران بخصوص در سالهای اخیر دانست به نحوی که با آوردن ایسوزو به ایران انقلابی کیفی در کامیونتهای ایرانی ایجاد نمود و به دنبال آن در دهه 1400 با داشتن تنوع بی نظیر فورس و شیلر یکه تازه فروش مدلهای صفر کامیونت در ایران محسوب می شود. به احتمال زیاد با قیمتهای مناسبی که گروه بهمن دیزل برای کامیونتهای خود ارائه می دهد به زودی شاهد گرفتن جای بنز خاور کامیونتهای بهمن دیزل در جاده های ایران باشیم.

• کامیونت در آریا دیزل
کاما سلطه جدید کامیونتهای سنگین بار 10 تنی ایرانی بوده که توسط شرکت آریا دیزل عرضه می گردد. کاما از لحاظ ظاهری و توان حمل بار در جایگاه برتر کامیونتهای ایرانی قرار دارد و احتمالا حضوری قوی در جاده ها در صورت پشتیبانی آریا دیزل برای خود به ارمغان می آورد. می توان کاما را جز معدود کامیونتهای رقیب بنز 911 از لحاظ توان باری دانست هر چند که 911 جواب خود را پس داده و کاما مسیری سخت برای جایگزینی رقیب بی بدیل خود دارد.

• کامیونت در سروش دیزل
هیوندا نام خوش آوازه خودروهای سبک ایرانی در قسمت ماشینهای سنگین توسط شرکت سروش دیزل وارد ایران گردیده که متاسفانه مانند خودروهای سواری ، خودروهای دیزل خوشنام بازار کامیونت یا به عبارت دیگر مورد استقبال قرار نگرفته ولی همین تعداد موجود در بازار نیز گویای کیفیت مناسب سروش دیزل در بخش کامیونت است.
کاریزان خودرو عرضه کننده دانگ فنگ یا کاویان ، سیبا موتور با عرضه کامیونت فاو ، گروه مایان با عرضه فوسو و دیما و ثمین دیزل با عرضه دایون از دیگر تامین کنندگان قوی ایران بوده که میتوان گفت سیبا موتور خوشنامترین کامیونت پایین جدول عرضه کنندگان است.

_ ظرفیت بار کامیونت
ظرفیت بار کامیونت از 3 تن برای مینی کامیونتها تا 8 تن به صورت واقعی و 10 تنهای اسمی یکی از عوامل تاثیرگذار دیگر در قیمت کامیونت به حساب می آید. معمولا برندها با مدل جدید در دو ظرفیت 6 و 8 تن در ایران عرضه می گردند که 300 تا 700 میلیون اختلاف قیمت کامیونت در بحث ظرفیت مشهود می باشد.

_ امکانات کامیونت
در مدلهای قدیمی کامیونت موجود در بازار ایران اضافه شدن گرمایش و سرمایش به کامیونت در کنار داشتن باک اضافی ، یخچال و جعبه ، در قیمت کامیونت به عنوان امکانات اضافی کامیونت تاثیر گذاشته اما در مدلهای جدید صفر ، داشتن اتاق خواب بیشترین تاثیر را به عنوان عامل تاثیرگذار بر قیمت کامیونت می گذارد. شاید امکانات بیشتر دل خریدار را از خرید خوب راضی می نماید و تاثیر کمی بر قیمت نهایی به نسبت دیگر عوامل دارد.

_ وجود حواله قیمت کامیونت در بازار
وجود حواله در بازار در بین خریداران موجب می گردد عاملی بازدارنده برای افزایش قیمت کامیونت در کف بازار وجود داشته باشد و نگذارد قیمتها در بازار داغی کامیونت یکباره بالا روند. البته تعداد کم حواله این روزها باعث گردیده حواله صرفا به عنوان یک فرصت برای خریداران دست به نقد شناخته شود و در صورت افزایش حواله می توان افزایش قسط را در بازار آزاد مشاهده نمود.

قیمت کامیونت کارکرده

طبق آخرین بررسی های انجام شده توسط گروه شاپور سنگین از سایتهای فعال در زمینه فروش کامیونت و نمایشگاه های تخصصی فروش کامیونت با توجه به قیمت پایین کامیون کارکرده به نسبت صفر ، فروش کامیونت کارکرده بیش از دو برابر کامیونت صفر بوده و هر چه مدل پایین تر و به تبع قیمت کامیونت زیر 1 میلیارد تومان باشد درخواست برای خرید کامیونت بیشتر است. یکی از دلایل خرید و فروش زیاد بنز خاور وفور مدلهای قدیمی در سطح کشور است.

قیمت کامیونت کارکرده به چند عامل بستگی دارد که عبارتند از:
1- مدل کامیونت به نسبت آخرین مدل موجود در بازار ایران
2- کارکرد کامیونت به نسبت هم مدلها
3- عدم تصادف و رنگ شدگی شاسی و بدنه
4- تمیز نگه داشتن و انجام به موقع سرویسهای ماشین
4 عامل فوق در ماشین کارکرده در صورت داشتن سند موجب تعیین قیمت کامیونت کارکرده با توجه به عرف بازار می گردد.

قیمت کامیونت بر اساس اتاق بار

کاربری کامیونت یا نوع استفاده اتاق بار کامیونت در 5 دسته اصلی قرار گرفته که به ترتیب کامیونت باری ، مسقف ، یخچالی ، تانکر و کمپرسی بیشترین خواهان را در ایران دارند. قیمت کاربری یخچالی کامیونت بالاترین قیمت و قیمت کاربری باری کامیونت ارزان ترین قیمت را در میانگین قیمتی نوع کاربرد اتاق برای خود ثبت نموده اند.

قیمت کامیونت باری

کامیونت باری به کامیونتهایی گفته می شود که دارای اتاق بار عقب باز شو یا بقل بازشو بوده و دارای کفی چوبی یا فلزی می باشد. قیمت اتاق باری کامیونت از 50 تا 250 میلیون در سال 1402 برای کامیونت متغیر بوده که به جنس و ضخامت کار بستگی دارد.

قیمت کامیونت مسقف

کامیونت اتاق مسقف به کامیونت هایی گفته می شود که دارای چادر یا اتاق فلزی سرپوشیده بوده و بیشتر برای حمل بارهای درون شهری مورد استفاده قرار می گیرند. قیمت اتاق مسقف چادری صفر حدود 200 الی 400 میلیون تومان و اتاق فلزی حدود 150 میلیون در سال 1402 قیمت گذاری می گردد.

قیمت کامیونت کمپرسی

قیمت کامیونت کمپرسی

کامیونت کمپرسی یا کامیونت با کاربری کمپرسی به کامیونتهایی گفته می شود که کاربری کمپرس داشته و برای حمل مصالح ساختمانی ، ضایعات و زباله بیشتر در درون شهر مورد استفاده قرار می گیرند. قیمت اتاق کمپرسی کامیونت بین 200 تا 500 میلیون در سال 1402 متغیر بوده که اتاقهای کمپرس شهرداری با تجهیزات پرس گرانترین نوع کمپرس کامیونت هستند.

قیمت کامیونت تانکر

قیمت کامیونت تانکر

کامیونت تانکردار به کامیونتهایی گفته می شود که دارای تانکر حمل آب ، شیر و یا هر گونه مایعات قابل حمل بوده و قیمت تانکر کامیونت در حدود 300 الی 500 میلیون تومان برای مدل صفر قیمت گذاری می گردد.

قیمت کامیونت یخچالی

قیمت کامیونت یخچالی

کامیونت یخچالی به کامیونت هایی گفته می شود که دارای کپسول یخچال و موتور یخچال بود و برای حمل بارهای غذایی و دارویی دورن شهری بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. قیمت پک کامل یخچال با موتور حدود 450 تا 800 میلیون تومان در سال 1402 قیمت گذاری می گردد

لیست قیمت کامیونت موجود در بازار ایران

کامیونت در بازار آزاد قیمتی شناور داشته که محرک اصلی قیمت کامیونت را افزایش دلار این سالها می توان دانست. لیست قیمت کامیونت بازار ایران در کنار قیمت حواله ، قیمت کامیونت در اروپا و قیمت نمایندگی مجموعه ای جذاب از قیمتهای کامیونت است که امکان مقایسه بین هم برندها و هم مدلها و همچنین اروپا را میسر می نماید. جدول قیمتی کامیونت با اطلاع از نمایندگی های کامیونت ، ارسال حواله فروش و بازار بروز می گردد و قیمت اروپا نیز برای پرسیدن این سوال که چرا قیمت ها تفاوت دارند و آیا می توان کامیونت به قیمت اروپا یا چین وارد نمود ارائه گردیده است. در جدول قیمت روز کامیونت سایت شاپور سنگین سعی بر ارائه قیمت کشوری و بازاری گردیده تا امکان مقایسه برای رانندگان و فعالان کامیونت میسر گردد.

قیمت کامیونت ایسوزو

ایسوزو پسر 20 ساله گروه بهمن دیزل از حدود 1 میلیارد تومان برای مدلهای 82 کارکرده و ضربه دیده تا 2 میلیارد و 400 میلیون برای مدلهای 94 اتاق یخچالی تمیز قیمت گذاری می گردد. دو دهه تجربه حضور باعث گردیده افت قیمت به نسبت مدلهای جدید در ایسوزو نمایان نباشد و پشتیبانی خوب قطعه ای از ایسوزو در کنار وجود تعمیرکاران ماهر در سراسر ایران قیمت کامیونت ایسوزو را در سراشیبی با شیب کم قرار دهد. نمونه های 5 تن و 6 تن و 8 تن ایسوز در نسبت قیمتی تا قیمت بالای دو میلیارد تاثیر مستقیم دارد.

قیمت کامیونت الوند یا فوتون

کامیونت الوند فوتون 6 تن با کاربری باری مدل 86 با حدود قیمت 800 میلیون تومان تا مدل صفر 1402 ظرفیت 8 تن و نیم با قیمت حدودی 2 میلیارد تومان قرار می گیرند. کامیونت فوتون جز کامیونتهای با سابقه 15 ساله در ایران بوده که در نمونه های 4 تن تا 8 تن و نیم در بازار فعالیت دارند .

قیمت کامیونت کاویان

کاویان دانگ فنگ در مدلهای کامیونت کاویان 106 ، کاویان 109 و 110 و همچنین نمونه های اولیه کاویان برزیلی مدل 85 توسط شرکت کاریزان و ایران خودرو دیزل در ایران به فروش می رسد. از مدل 85 برزیلی با قیمت حدودا 700 میلیون تومان تا مدلهای صفر کاریزان با قیمت یک میلیارد و هفتصدی بدون اتاق در ایران بازه قیمتی فروش کاویان محسوب می گردد .

قیمت کامیونت بنز

بنز خاور از مدل 50 تا مدل 93 بیشترین سابقه حضور در کنار بیشترین درصد کامیونت را به خود اختصاص داده است. در تمامی شهرستانهای کوچک پس از بنز تک و جفت ، خاور بیشترین میزان خرید و فروش را به خود در میان ماشینهای سنگین اختصاص داده است. قیمت مدلهای پایین دهه 50 از 600 میلیون تومان شروع و در مدل 90 به قیمت یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان می رسد. قیمت کامیونت بنز علاوه بر مدل سال بر مدل دستگاه بنز خاور یعنی خاور 608 ، خاور 808 ، خاور 809 و ... بستگی دارد.

 قیمت کامیونت هیوندای

کامیونت هیوندا بیشتر با یک مدل 6 تن وارد ایران گردید و در ادامه مدلهای 8 تن نیز به کامیونتهای هیوندا گروه سروش دیزل اضافه گردید. قیمت مدلهای اولیه سال 85 در حدود 1 میلیارد و دویست تا مدل 1402 صفر 8 تن با قیمت 2 میلیارد و 600 میلیون تومان قیمت گذاری می گردد. قیمت کامیونت هیوندا از نام خوش هیوندا در ایران و امکانات رفاهی بخصوص برای بارهای شهری تاثیر گرفته و علت بالا بودن قیمت را می توان خوشنامی هیوندا در ایران اعلام نمود.

قیمت کامیونت جک

کامیونت جک مانند هیوندا از پشتیبانی نام جک سواری بهره مند گردیده و با پرچم کامیونت چینی وارد بازار ایران گردیده است. جک اراز 5300 را میتوان ورود موفق جک به بازار کامیونت ایران دانست که از مدل حدودا 86 با قیمت فعلی 700 میلیون تومان تا مدل 9 تن آرین دیزل با اتاق یخچال صفر حدودا 2 میلیارد و 400 میلیون تومان معامله می گردد.

قیمت کامیونت فورس

کامیونت فورس یا فورس بهمن دیزل که ترتیب لوگوی خودرو نیز ترکیب فورس و بهمن است از بروزرسانی های کامیونتی شرکت بهمن دیزل برای مقابله با تحریمها نام برده می شود. کامیونت فورس مدل صفر دهه 1400 در سه نوع 6 تن با خواب ، فورس 6 تن بدون خواب و فورس 8.5 تن در بازار عرضه می گردد که به نسبت رقبای دیگر کمی قیمت مناسب تر و عرضه بیشتری داشته و مدلهای 1400 با قیمت حدود 1 و نیم میلیارد برای 6 تن بی خواب و کامیونت هشت و نیم تن با قیمت فورس حدودا 1 میلیارد و 750 میلیون تومان در بازار عرضه می شوند.

قیمت گذاری کامیونت در ایران

گروه شاپور سنگین نیز مانند دیگر نمایشگاه داران و سایتهای فعال حوزه ماشین سنگین قیمت پایه ماشین سنگین یا به تبع کامیونت را به قیمت عرضه شرکتهای عرضه کننده به عنوان قیمت پایه و استفاده از فرمول ماشین های کارکرده به نسبت کامیونت صفر سوق داده و برای تعیین قیمت گذاری کامیونت به تقاضا بازار نگاه می نماید. به تبع افزایش قیمت دلار یا افزایش تقاضا برای یک ماشین منجر به افزایش قیمت ماشین و عدم افزایش یا کاهش نسبی دلار و از طرف دیگر کاهش تقاضا قیمت کامیونت را به سمت لیزینگ بلند مدت، اقساط بیش از 1 سال و فروش چکی می نماید. نحوه قیمت گذاری به نحوه عرضه و تقاضا و اعلام قیمتها خلاصه می گردد که گروه شاپور سنگین برای راحتی مقایسه کامیونت ها و میزان قیمت پایه اعلامی عرضه کننده ها اقدام به ایجاد بخش لیست قیمت کامیونت نهاده است.

قیمت کامیونت ایرانی

کامیونت ایرانی را میتوان در درجه اول بنز خاور دانست که اوایل دهه 90 به کار خود در ایران خودرو دیزل پایان داد و سپس آمیکو را می توان در جایگاه دوم کامیونت ایرانی دانست. همانطور که در بخش قبل توضیح داده شد اکثر کامیونتهای ایرانی تحت سلطه چین بوده که در صورت جوابدهی در بیش از دو دهه مانند ایسوزو می تواند گزینه مناسب و بی بدیل بازار ایران باشد.

قیمت کامیونت چینی

تقریبا تمامی کامیونتهای موجود در بازار ایران به جز بنز ، آمیکو ، هیوندا و فوسو به نوعی یا مونتاژ یا وارد شده از چین میباشد لذا قیمت کامیونت چینی در ایران نشان دهنده قیمت کامیونت در بازار فعلی است. چین به دلیل عدم پشتیبانی از تحریم های آمریکا و سابقه مثبت کار در بازار ایران شاهد یکی از بزرگترین بازارهای فروش کامیونتهای خود در ایران است. قیمت کامیونت چینی صفر از حدود 1 میلیارد و 400 میلیون تومان تا 2 و نیم میلیارد تومان در کف بازار ایران موجود می باشد.