advertise

لیست قیمت کشنده | لیست کامل با قیمت‌های به‌روزرسانی شده در شاپور سنگین

لیست کامل قیمت کشنده‌های نو و کارکرده

کشنده‌ها یکی از محبوب‌ترین مدل‌های کامیون هستند که خود به سه دسته اصلی تک‌محور، جفت محور و بوژی تقسیم می‌شوند. اگر به لیست قیمت کشنده دقت کرده باشید، متوجه می‌شوید که قیمت این نوع کامیون‌ها بر اساس ویژگی‌های فنی، سلامت ظاهری و فنی، مدل، برند تولیدکننده، نوع کشنده، سال ساخت و میزان کارکرد آن تعیین می‌شود. البته برخی از این فاکتورها به کشنده‌های کارکرده مربوط می‌شوند. اگر بودجه مناسبی در اختیار دارید، بهتر است یک کشنده نو تهیه کنید. در غیر این صورت، یک مدل کارکرده سالم گزینه بهتری برایتان خواهد بود. در این صفحه از مجموعه شاپور سنگین، به صورت کامل لیست قیمت کشنده نو و کارکرده را بررسی کرده‌ایم.

کشنده‌ها چه نوع کامیون‌هایی هستند؟

کامیون‌های کشنده را می‌توان یک مولد نیروی حمل‌کننده معرفی کرد که با توجه به توانایی فنی خود می‌توانند به عنوان یدک‌کش و تریلی استفاده شوند. کشنده از تنها یک کابین راننده تشکیل شده است که بیشتر امکانات آن در همین بخش قرار دارند.
ممکن است در ذهن شما این سوال ایجاد شود که فرق کامیون معمولی با کشنده چیست؟ در پاسخ به این سوال، باید بگوییم که کامیون‌های کشنده معمولا چند محور دارند و به عنوان یک نیروی محرکه برای قیمت بار عمل می‌کنند. در حالی که در کامیون، این شرایط مقداری متفاوت هستند. کامیون‌های معمولی یکسره می‌باشند و قسمت بار به اتاق و شاسی کامیون متصل شده است. به همین خاطر، در کامیون‌های معمولی امکان جدا کردن بخشی از بار وجود ندارد و همچنین نمی‌توان یک اتاقک بار نیز به آن متصل کرد.

شاپور سنگین

گروه شاپور سنگین مفتخر است به عنوان اولین نمایشگاه آنلاین ماشینهای سنگین باری در منطقه شاپور جدید اصفهان، اقدام به تولید محتوای تخصصی ماشینهای سنگین تریلی، کامیون، کامیونت و تریلر در بستر سایت شاپور سنگین نماید.

عوامل موثر در تعیین قیمت کشنده

اگر به دنبال لیست قیمت کشنده هستید، پیشنهاد می‌کنیم قبل از مشاهده لیست اطلاعاتی درباره عوامل موثر بر قیمت آن داشته باشید. هرکدام از این عوامل به میزان مشخصی می‌توانند در تعیین قیمت کشنده تاثیرگذار باشند.ممکن است با مشاهده لیست قیمت کشنده متوجه تفاوت قیمت نسبتا چشمگیر مدل‌های نو و کارکرده شوید. با وجود این تفاوت قیمتی، این سوال مطرح می‌شود که چرا تا این حد تفاوت قیمتی وجود دارد و آیا کشنده‌های کارکرده ارزش خرید دارند؟ در پاسخ به این سوال، باید بگوییم که بعد از چند سال کارکرد، کشنده‌ها از نظر ارزش قیمتی افت پیدا می‌کنند که این یک موضوع کاملا طبیعی است و نیازی به حساس بودن در رابطه با آن نیست. اما برای خریدی مطمئن و عدم از دست رفتن سرمایه، حتما باید سلامت ظاهری و فنی کشنده را به صورت کامل بررسی کنید.

وضعیت سلامت فنی و ظاهری
یکی از مهم‌ترین نکات در تعیین قیمت کشنده، وضعیت سلامت فنی و ظاهری آن است. اگر قصد خرید کشنده صفر کیلومتر را دارید، ممکن است این موضوع چندان برای شما مهم نباشد. اما افرادی که قصد خرید کشنده کارکرده را دارند، حتما باید به این نکته توجه داشته باشند.
سلامت ظاهری اولین چیزی است که در برخوردار اولیه با یک کشنده به آن توجه می‌کنید. وقتی که کشنده از سلامت ظاهری مناسبی برخوردار نیست، این احتمال را بدهید که ممکن است چنین شرایطی نیز برای بخش داخلی آن وجود داشته باشد. به طور کلی، توصیه می‌کنیم در زمان خرید حتما سلامت ظاهری کشنده را از زوایای مختلف بررسی کنید.
از نظر سلامت فنی، کار هرکسی نیست که سلامت یک کشنده را به صورت کامل بررسی کند. به همین خاطر، توصیه می‌کنیم این کار را به یک فرد متخصص در این حوزه بسپارید. وقتی که یک کشنده سلامت فنی مناسبی نداشت و همچنان قصد خرید آن را داشتید، باید هزینه تعمیر و رفع مشکل آن را پرداخت کنید. در غیر این صورت، دچار ضرر مالی بسیار بالایی خواهید شد.
مدل کشنده
مورد بعدی که باید درباره لیست قیمت انواع کشنده و مخصوصا قیمت کشنده وارداتی به آن توجه داشته باشید، مدل است. برندهای مختلفی از جمله ولوو، دایون، فوتون، ماک و رنو در حال حاضر انواع مدل‌های کشنده را تولید و به بازار عرضه می‌کنند. بسیاری از این مدل‌ها در بخش ظاهری با هم تفاوت چندانی ندارند و بیشتر تفاوت آن‌ها در موتور و گیربکس خلاصه می‌شود. به عنوان مثال، ممکن است قیمت کشنده ولوو در یک مدل 10 میلیارد و در یک مدل دیگر اما با ظاهر یکسان، 8 میلیارد باشد. در این موقعیت، معمولا مدل 10 میلیاردی موتور قوی‌تری دارد.
بر اساس مدل، قیمت انواع کشنده تعیین می‌شود. هرچقدر که مدل قوی‌تر و بهتر باشد، قیمت آن بالاتر خواهد بود. به همین خاطر، توصیه می‌کنیم در زمان مشاهده لیست قیمت، حتما به مدل و ویژگی‌های منحصر به فرد آن توجه داشته باشید.
برند تولیدکننده
مورد بعدی که می‌توانند به نوبه خود در تعیین قیمت کشنده و نمایش آن در لیست تاثیرگذار باشد، برند تولیدکننده است. برخی برندها مانند مرسدس بنز بسیار معروف هستند و به همین خاطر، در بازار با قیمت نسبتا بالاتری نسبت به برندهای دیگر خرید و فروش می‌شوند. در حالی که برندهایی مانند دایون و فوتون، کمتر شناخته شده هستند و برای ایجاد فضای رقابتی، برچسب قیمتی پایین‌تری دارند.
برخورداری یا عدم برخورداری از تریلر
برخی از کشنده‌ها به همراه تریلر فروخته می‌شوند. به همین خاطر، ممکن است در زمان دریافت قیمت، متفاوت تفاوت قیمت نسبتا بالا میان آن‌ها و کشنده‌های معمولی و بدون تریلر شوند. شما می‌توانید در این صفحه از شاپور سنگین، قیمت کشنده یا تریلی را مشاهده کنید.
سال ساخت
سال ساخت می‌تواند در نوع خود باعث ایجاد تفاوت در قیمت روز کشنده شود. نکته‌ای که در این میان وجود دارد این است که هرچقدر کشنده مدل بالاتر و جدیدتر باشد، قیمت آن بالاتر خواهد بود. با گذشت چند سال، قیمت کشنده روند نزولی را طی خواهد کرد. البته این روند افت قیمت در چند سال اولیه بسیار مشهود خواهد بود و در سال‌های بعدی، به یک روند ثبات با مقدار افت قیمت مشخص خواهد رسید.
نوع کشنده
موردی بعدی که یکی از بیشترین تاثیرات را در تعیین قیمت کشنده دارد، نوع آن است. همان‌طور که پیش‌تر به این نکته اشاره کردیم، برخی کشنده‌ها از نوع تک‌محور، برخی جفت محور و برخی دیگر از نوع فوق سنگین هستند. بدیهی است که فوق سنگینی بالاترین ارزش قیمتی را داشته و جفت محور بعد از آن قرار داشته باشد.
توانمندی‌های فنی و امکانات جانبی
هرچقدر که یک کشنده توانمندی‌های فنی و امکانات جانبی بیشتری داشته باشد، ارزش قیمتی آن بالاتر خواهد بود. به عنوان مثال، برخی کشنده‌ها دارای سیستم رانندگی خودکار هستند. در حالی که برخی دیگر تنها امکانات پایه را دارند. بدیهی است که کشنده‌های دارای این نوع سیستم‌ها ارزش قیمتی بالاتری خواهند داشت. اگر قصد مشاهده لیست قیمت کشنده و خرید آن را دارید، حتما باید به این نکته توجه داشته باشید.
میزان کارکرد کشنده
مقدار کارکرد کشنده می‌تواند در تعیین قیمت آن تاثیر به‌سزایی داشته باشد. هرچقدر که میزان کارکردن آن بیشتر باشد، ارزش کشنده به مراتب کمتر خواهد بود. توجه داشته باشید که میزان کارکرد مناسب را باید با توجه به سن کشنده در نظر گرفت تا بتواند به ارزش قیمت واقعی آن پی برد.

بهترین مدل‌های کشنده در بازار

متقاضیان مشاهده قیمت کشنده رنو، قیمت کشنده ماک، قیمت کشنده فوتون یا هر نوع کشنده دیگری، بهتر است قبل از انتخاب نهایی، کمی درباره بهترین مدل‌های کشنده در بازار بدانند. تنها در این صورت است که می‌توانید متناسب با بودجه و شرایطتان، کشنده مناسب را خریداری کنید. شما می‌توانید در این صفحه از شاپور سنگین قیمت کشنده دایون و هر نوع کشنده دیگری را مشاهده کنید.در ادامه لیستی از بهترین مدل‌های کشنده در بازار قرار دارد:

• اسکانیا سری S500
• ولوو سری FH500
• آکتروس نسل پنج
• کشنده رنو تی 480
• رنو تی 520
• رنو تی پرمیوم
• مان سری TGS
• مان سری TGX
• داف سری XF

انواع کشنده‌ها و تفاوت آن‌ها در قیمت و عملکرد

به عنوان فردی که قصد بررسی لیست قیمت کشنده و خرید آن را دارد، حتما باید با انواع مدل‌های کامیون‌های کشنده آشنا باشید. از جمله انواع این کشنده‌ها می‌توان به تک‌محور، جفت محور و بوژی یا همان فوق سنگین اشاره کرد. در ادامه با این نوع کشنده‌ها آشنا می‌شویم.

کشنده‌های تک‌محور

یکی از انواع کشنده‌های محبوب و رایج در بازار، کشنده‌های تک‌محور هستند. به طور کلی، محور یک نوع میله است که دو لاستیک به دو طرف آن وصل می‌شوند. از این رو، وقتی که یک کشنده از نوع تک‌محور است، یعنی اینکه تنها دو لاستیک در قسمت عقب خود دارد. این نوع کشنده‌ها معمولا توانایی حمل بارهای بسیار سنگین را ندارند و برای حمل بارهای با فواصل کوتاه مورد استفاده قرار می‌گیرند. به طور کلی، از این نوع کشنده‌ها می‌توان برای حمل بارهایی مانند وسایل منزل، تولیدات کارخانه‌ای محدود و حمل مواد غذایی استفاده کرد.
یکی از نکات مثبت درباره کشنده‌های تک‌محور، تسلط بالای راننده روی آن‌ها است. با توجه به اینکه هرچقدر که کامیون و مخصوصا کشنده که قسمت بار جداشونده دارد، بزرگ‌تر باشد، کنترل و در دست داشتن آن سخت‌تر خواهد بود.

کشنده‌های جفت محور

بسیاری از کشنده‌هایی که در داخل کشور وجود دارند، از نوع دو محور هستند. این نوع کشنده‌ها در قسمت عقب خود چهار چرخ یا همان دو محور دارند. وجود یک محور اضافی باعث می‌شود تا کشنده با وجود برخورداری از مشخصات فنی یکسان نسبت به مدل تک‌محور، توانایی فنی و کشش بهتری را ارائه دهد.
به طور کلی، می‌توان از کشنده‌های دو محور برای حمل بارهای بسیار سنگین و بارهای با فاصله طولانی تا مقصد استفاده کرد. از جمله برخی از رایج‌ترین بارهای قابل جابه‌جایی با این نوع کشنده‌ها می‌توان به ماشین‌آلات سنگین، کاشی، سنگ، سرامیک و انواع محصولات تولیدی بزرگ و سنگین اشاره کرد.

کشنده‌های فوق سنگین یا بوژی

کشنده‌های فوق سنگین یا بوژی

نوع کشنده وجود دارد که به آن بوژی یا فوق سنگین گفته می‌شود. این نوع کشنده‌ها برخلاف دو نوع قبلی تک و جفت محور، چندان رایج نیستند. به طور کلی، کشنده‌های بوژی چه از نظر مهندسی فنی و چه از نظر زبان طراحی، تفاوت‌های زیادی با مدل‌های دیگر دارند.کشنده‌های بوژی از نظر ابعاد مقداری بزرگ‌تر از تک و جفت محور هستند. این نوع کشنده‌ها توانایی حمل بار بالایی دارند و به همین خاطر، می‌توان برای حمل بارهای فوق سنگین از آن‌ها استفاده کرد. این تفاوت توان در حمل بار به گونه‌ای است که برای حمل بار 100 تنی ممکن است به یک بوژی نیاز داشته باشید، اما برای حمل با جفت محور، به سه کامیون نیاز خواهید داشت.
بوژی‌ها و به طور کلی، کشنده‌های سنگین معمولا برای مصارف معمولی استفاده نمی‌شوند و تنها در برخی مواقع امکان استفاده در بزرگراه‌ها را خواهند داشت. معمولا از این نوع کشنده‌ها برای حمل بارهای ترافیکی از جمله ماشین آلات سنگین، راکتورهای پالایشگاه و انواع تجهیزات نظامی سنگین استفاده می‌شود.

انواع تریلرهایی که امکان نصب و استفاده روی کشنده‌ها را دارند

بسیاری از افرادی که به دنبال مشاهده لیست قیمت کشنده و خرید آن هستند، تصور می‌کنند که هر نوع کشنده، تنها امکان نصب و جابه‌جایی انواع خاصی از تریلر را دارد. اما واقعیت این است که کشنده‌ها هیچ محدودیتی در این باره ندارند و تنها محدودیت آن‌ها مربوط به وزن و توانایی برای جابه‌جایی آن می‌شود. به زبان دیگر، شما می‌توانید از انواع تریلر لبه‌دار، تیغه‌دار، ترانزیتی، یخچال‌دار و حتی کفی برای کشنده مورد نظرتان استفاده کنید.

شاپور سنگین؛ معتبرترین مرجع دریافت قیمت و خرید ماشین سنگین

قیمت کشنده با توجه به مدل، سال ساخت، ویژگی‌های فنی، امکانات رفاهی، برند تولیدکننده و نوع محور تعیین می‌شود. البته در مدل‌های کارکرده، باید موارد دیگری از جمله سلامت فنی و ظاهری را نیز در نظر بگیرید. شما می‌توانید از مجموعه شاپور سنگین لیست قیمت انواع کشنده را مشاهده و مدل دلخواه خود را از بخش فروش وب‌سایت ما خریداری کنید. برای این منظور، تنها کافی است از طریق منوی بالای سایت اقدام کنید. در صورت وجود هرگونه مشکل در زمان ثبت سفارش یا مشاهده قیمت‌ها، با کارشناسان بخش پشتیبانی مجموعه ما تماس بگیرید.