advertise

تریلی تانکر

تانکر

گسترده ترین مورده استفاده از تانکر در ایران برای صنعت حمل و نقل مواد سوختی مانند بنزین و گازوئیل می باشد. تانکر سوخت راهی عالی برای انتقال مقادیر زیادی سوخت از مکانی به مکان دیگر هستند. آنها علاوه بر مقرون به صرفه بودن و سازگاری با محیط زیست، می توانند برای اهداف مختلف دیگری نیز استفاده شوند. در شاپور سنگین انواع تانکر برای خرید و فروش در دسترس شما عزیزان قرار گرفته است.

مهم ترین کاربرد های تانکر

در گذشته تنها گزینه حمل و نقل مقادیر زیادی فرآورده های نفتی از طریق راه آهن یا کامیون بود. با این حال، این روش ها دارای محدودیت های قابل توجهی بودند. به عنوان مثال، کامیون ها تنها می توانند مقدار محدودی را در یک زمان حمل کنند و به دلیل برد محدود نمی توانند مسافت های بسیار دور را طی کنند. قطارها همچنین از این نظر محدود هستند که فقط می توانند انواع خاصی از سوخت را حمل کنند، چراکه حمل انواع آن هنگام حمل و نقل با قطار جزو روش های خطرناک هستند.
استفاده از کامیون های مخزن سوخت از اوایل قرن بیستم وجود داشته است، اما تا پس از جنگ جهانی دوم به صورتی که باید در میان شرکت ها رایج نشد. استفاده از آنها از آن زمان به بعد افزایش یافته است زیرا افراد بیشتری شروع به استفاده از وسایل نقلیه مانند اتومبیل و موتور سیکلت به جای اسب یا کالسکه برای اهداف حمل و نقل کردند. با این حال، هنوز محدودیت‌هایی در استفاده از این روش وجود دارد، مانند نگرانی‌های ایمنی مربوط به حمل و نقل مواد خطرناک مانند بنزین و سوخت دیزل که در صورت ریختن بر روی سطوح زمین مانند جاده‌های آسفالت می‌تواند باعث آتش‌سوزی شود یا در صورت خیس شدن توسط آب باران، لغزنده می‌شود.

معجزه تانکر در صنعت حمل و نقل

تانکرهای سوخت معمولاً در صنعت حمل و نقل برای انتقال سوخت های مایع مانند بنزین، گازوئیل و نفت خام از پالایشگاه ها به پایانه های توزیع، تأسیسات ذخیره سازی و جایگاه های سوخت خرده فروشی استفاده می شوند. آنها همچنین برای انتقال سوخت های زیستی، اتانول و سایر مواد شیمیایی مایع قابل استفاده اند.
علاوه برآن در صنعت معدن، از تانکرهای سوخت برای انتقال سوخت دیزل به سایت های معدن برای تامین انرژی تجهیزات سنگین مانند بیل مکانیکی، کامیون های حمل و نقل و دکل های حفاری استفاده می شود.
در صنعت کشاورزی هم از تانکرهای سوخت برای انتقال سوخت به مزارع و مناطق روستایی استفاده می شود و در آنجا برای تامین انرژی تراکتورها، کمباین ها و سایر تجهیزات استفاده می شود.
به طور کلی، تانکرهای سوخت نقش مهمی در حمل و نقل و توزیع سوخت مایع و سایر مواد شیمیایی در بسیاری از صنایع مختلف دارند و برای عملکرد اقتصاد جهانی ضروری هستند.

غول های تولید تریلر تانکر در ابران و جهان

تانکر در انواع و شکل های مختلف با فناوری های مختلف در ایران و جهان توسط برند های مختلف تولید می شود. در اینجا به معرفی معروف ترین تولید کنندگان تانکر می پردازیم.

دنیای ماموت

شرکت دنیای ماموت از جمله قدیمی ترین و معتبر ترین شرکت های تولید کننده در ایران است که محصولات با کیفیت و متونعی در زمینه تولید می کند.شرکت دنیای ماموت از سـال 1370 فعالیت صنعتی خـود را آغـاز کرده و هم اکنون بـا بیـش از 30 سـال سابقه و همچنین بیش از 5000 نیروی متخصص در حال فعالیت میباشد. از همان ابتدا رسالت مالکان مجموعه بـا انتخاب شعار (تجربه بهترین‌هـا) این بـود کـه بهتریـن، خلاقانه‌ترین و بروزترین راه حل‌هـای ممکـن بــرای چالش‌هـای کشـور را کـه بـه تازگـی در مسـیر توسـعه و آبادانی قـرار گرفته بـود، ارائـه نماینـد و محصـولات متمایـزی مانند تریلرهـای بـا کیفیت بـالا، بادوام‌تریـن سـاندویچ پانل‌هـا، کانکس‌هـای قابـل حمـل، کانتینرهـا و انـواع اتاق‌هـای ایزولـه را تولیـد کننـد. دنیای ماموت با ارتقای مداوم محصولات و انطباق آن‌ها با آخرین استانداردهای مهندسی و زیست محیطی و توجه ویژه به نیازهای مشتریان، این برند سرآمد را به جایگاه بلندی از رشد و توسعه، پایدار رسانده و با حفظ نقش اثرگذار خود در بازار، راه حل حمل و نقل را در اختیار طیف گسترده‌ای از مشتریان این محصولات قرار داده است.شرکت شاپور سنگین آگهی های متنوع از انواع تریلر و اتاقک های شرکت دنیای ماموت را به صورت کارکرده و صفر کیلومتر بر روی وب سایت خود قرار داده که مشتریان عزیز با مشاهده و مقایسه این محصولات می توانند از طریق تماس با کارشناسان شرکت شاپور سنگین این محصولات را خریداری کنند.

اروم تریلر

مجتمع تولیدی اروم صنعت سامان (اروم تریلر) در سال 1378 طی پروانه بهره برداری از وزارت صنایع و معادن در زمینی به مساحت 5000 متر مربع در استان آذربایجان غربی شهرستان ارومیه تاسیس گردید و فعالیت خود را با استفاده از تجربیات متخصصین این صنعت و با حضور 30 نفر پرسنل فنی و اداری آغاز و اقدام به تولید انواع تریلر طبق استانداردهای اروپا نمود. این شرکت در حال حاضر با بیش از 20 سال سابقه فعالیت در زمینه تولید و ساخت انواع تریلر استاندارد اعم از کانتینر چادری , کفی , کانتینر بر, انواع تریلر رول بر و جمبو , کمپرسی , تانکر , کفی بغلدار , تانکر حمل گاز مایع و آمونیاک, مخازن کرایژونیک و انواع اتاق بار مطابق با تکنولوژی روز اروپا توانایی خود را در معرض دید همگان قرار داده است.

مارال صنعت جاوید

شــرکت تولیـدی و صنعتـی مــارال صـنـعــت جـاویــد بـا نـام تجاری مــارال تـریـلــر در شهرستان ارومیه مرکــز اســتان آذربایجــان غربــی و در همسـایگی چهـار کشـور ترکیـه، آذربایجــان، ارمنســتان و عــراق واقــع شــده ودر زمینــی بــه مســاحت 100000 متـر مربـع و زیربنایـی در حـدود 60000 متر مربع تاسـیس شـده اسـت و در حـال حاضـر 650 نفـر در بخشـهای مختلـف شـرکت بطـور مسـتقیم مشـغول بـکار میباشـند. گروه تولیدی صنعتی مارال به عنوان بزرگترین زنجیره تولید تریلر در ایران متشکل از شرکتهای زیر مارال صنعت جاوید: تولید کننده انواع تریلر در کاربری های مختلف با برند تجاری MARAL شرکت محورسازان چی چست: تنها تولید کننده انواع محور و قطعات محور، قطعات انواع تریلر در خاورمیانه با نام تجاری FOX شرکت مارال یدک: تولید کننده انواع قطعات و لوازم جانبی تریلر با برند TSP شرکت خدمات فنی و پس از فروش تریلر رستمی: در تهران واقع شده و فعالیت آن، بازاریابی، فروش قطعات و ارائه کلیه خدمات فنی در تهران و شهرستانها با بیش از 40 مرکز نمایندگی مجاز می باشد. تولید کننده محصولات گسترده و با کیفیت و همچنین محصولات سفارشی، در سال 1368 توسط آقای رضا رستمی در ارومیه در زمینی به مساحت 6000 متر مربع تاسیس شد. گروه تولیدی صنعتی مارال با پرسنل مجرب و با تجربه و به مدد خطوط تولید و ماشین آلات پیشرفته اکنون به توان تولید بیش از 5000 تریلر در سال با کاربردهای متنوع در فراتر از 20 گروه و نیز انواع محور و جعبه های تریلر و بیش از صدها نوع انواع قطعات مورد استفاده در این تریلرها بر اساس آخرین استانداردهای جهانی دست یافته است. این گروه در کارخانه ای به مساحت بیش از 250 هزار متر مربع و با سالنهایی به زیربنای افزون بر 100 هزار متر مربع بزرگترین و کامل ترین خطوط تولید انواع تریلر ، محور، جعبه و قطعات تریلرکشور را در دل خود جای داده است و با اشتغالزایی مستقیم برای 900 نفر و غیر مستقیم برای بیش از 5000 نیروی کار این سرزمین، به فعالیت خود ادامه میدهد.

گروه مایان

گروه خودروسازی مایان در سال ۱۳۷۵ تاسیس شد. این شرکت پس از اخذ مجوزهای لازم فعالیت خود را در حیطه ساخت تریلر در جهت بهبود وضعیت ناوگان فرسوده حمل و نقل، با سرمایه کاملا خصوصی آغاز کرد. در راستای نیل به این مهم و با اخذ لیسانس کوگل آلمان، ساخت و صدور انواع کمپرسی، کمرشکن و کفی به کشورهای حوزه خلیج فارس و صدور تیغه شاسی به آلمان عرصه جدیدی از صنعت را رقم زد. از مهمترین دستاوردهای این مشارکت اعطای استانداردهای بزرگ و جهانی TUV و FRC محیط زیست به این شرکت بود که برای نخستین بار در کشور ما صورت گرفت. پس از درخشش تریلرهای چادری مایان کوگل و شهرت آنها، مدیران و کارشناسان ارشد کوگل به این باور رسیدند که پیچیده ترین تولید این صنعت یعنی ساخت تریلرهای یخچالی فایبرگلاس که از مدرنترین یونیتهای سردکننده جهان است در مایان آغاز شود. شهرت مایان تا بدانجا پیش رفت که نشریه‌ی معتبر و جهانی کامیون در جولای ۲۰۰۵ از این کارخانه به عنوان پیشرو سازندگان تریلرهای یخچالی در خاورمیانه یاد کرد. در اواخر سال ۱۳۹۳، علاوه بر ساخت تریلر، مونتاژ کاربری آتش نشانی در حیطه کاری گروه مایان قرار گرفت. عقد قرارداد با شرکت زیگلر (یکی از ۳ سازنده برتر تجهیزات در اروپا و سطح جهان) مهمترین اقدام در این راستا بوده است.

گروه یاقوت

شرکت ماشین سازی یاقوت تبریز در زمینه تولید انواع تریلر، کاربری ها و اتاق های ایزوله فعالیت دارد. این شرکت تحت پوشش شرکت سرمایه گذاری گسترش فولاد تبریز از مجموعه هلدینگ سرمایه گذاری دریک می باشد.

شرکت توحید صنعت البرز

شرکت تولیدی توحید صنعت البرز از سال ۱۳۵۴ درقالب کارگاه اتاق سازی توحید فعالیت خودرا درخصوص تولید انواع تریلر ؛شامل تریلربونکر حمل سیمان و آرد از ۱۶ ال ۶۰ تنی در طرحهای اسپانیایی و طرح V؛ساخت انواع تانکر قیرایزوله و دو جداره ؛ساخت انواع تریلر کمپرسی کانتین برمخصوص اسکله ها و بنادر؛انواع اتاق کمپرسی تک و جفت؛نیسان و خاور ؛انواع تریلر تانکرحمل مایعات ؛تانکر حمل اسید ها و بازها انواع تانکر سوخت رسان فرودگاهی و جاده ای ؛تریلرکمپرسی؛تریلرکانتینر؛تریلرکفی؛ تریلر کفی بغلدار ؛تریلرکفی رول بر ؛تیغه کانتین بر جمبو ؛انواع مخازن تحت فشار ؛انواع تانکر حمل و دپوی گاز مایع ؛آمونیاک و پروپان ؛ میکسر وسیم تریلر؛ انواع تریلی سواری بر ؛انجام اسکلت سوله و ساختمان؛ساخت جرثقیل سوله؛ساخت انواع دیگ بتونیرو بچینگ ؛انواع سیلو و مخازن انبار و دپو و… آغاز که درسال ۱۳۶۸ موفق به اخذ پروانه بهره برداری از وزارت صنایع گردید.استفاده از مرغوب ترین مواد اولیه ایرانی و خارجی استفاده از ورق های گرم و مخصوص فولاد مبارکه ؛محور وزیر بندی BWPآلمان عثمان؛جیلان ونرمک ترک ؛Hچین؛رنگ امیزی پلی اورتان؛سیستم ترمزEBSآلمان و….استفاده از جوشکاری تمام اتوماتیک (بوم وستون)با گاز MIX,CO2بهره گیری از کادری مجرب ومتخصص؛آشنا به دانش روز و همچنین استفاده از دانش مشاوران محترم سازمان ملی استاندارد ایران ؛ شرکت درمحلی به مساحت ۶۰۰۰متر مربع در استان البرز با کادری مجرب وکارآزموده با استفاده از امکانات وتکنولوژی پیشرفته همواره با اعتقاد به ۳ اصل کیفیت برتر؛قیمت کمتر؛بهبودمدام توانسته است درک صحیح خواسته های مشتری و تامین و افزایش رضایتمندی مشتری و خدمات پس از فروش محصولات را فراهم نماید .وبا توجه به ساخت محصولات باکیفیت ؛بازار مناسبی در خارج کشور برای رقابت با مشهورترین برندهای اروپایی و آسیایی برای کشور عزیزمان به ارمغان بیاورد این شرکت درسال ۱۳۸۸ موفق به اخذگواهینامه ISO 9001-2001 ازشرکت BRS گردید و درسال ۱۳۹۳با همکاری و همراهی مشاوران محترم سازمان ملی استاندارد موفق به اخذ گواهینامه استاندارد ساخت انواع مخازن دپو وحمل آمونیاک گردید .

شرکت ایران کاوه سایپا

شرکت ایران کاوه سایپا به عنوان یکی از مجموعه های تحت پوشش شرکت سایپا از سال 1377 به منظور توسعه و متمرکز نمودن فعالیتهای تولیدی انواع تریلر و اتاق بار تاسیس گردید. این شرکت با بکارگیری نیروهای متبحر و با توان فنی بالا، در حال حاضر در فضایی به مساحت یکصد هزار متر مربع، فرآیند تولید انواع تریلر و اتاق بار را با بهترین کیفیت و در سطح استانداردهای بین المللی انجام می دهد. از عمده موفقیت های شرکت ایران کاوه سایپا، تبدیل سیستم تعلیق محورهای تریلر به سیستم تعلیق بادی و استفاده از محورهای تک چرخ همگام با تکنولوژی روز اروپا می باشد. وجود دستگاه های پیشرفته برش لیزری سه بعدی با قابلیت برش انواع فلزات با ضخامت های مختلف، تجهیزات کامل خط رنگ پودری، دستگاه های پرس ضربه ای با تناژهای مختلف تا 800 تن و تجهیزات خمکاری و برش ورق تا ضخامت 16 میلیمتر، امکان تولید قطعات و مجموعه های متنوع و پیچیده را با حداکثر دقت و کیفیت در این شرکت فراهم نموده است.

شرکت اشمیتز کارگوبول

شرکت اشمیتز یک شرکت آلمانی در زمینه تولید انواع تریلر، شبه تریلر و اتاق های کشنده و کامیون است که از سال 1892 آغاز به فعالیت کرده است.این شرکت با داشتن حدود 6500 نفر پرسنل درآمدی حدودی 2.290 بیلیون یورو در سال دارد.در ابتدار بنیان گذار شرکت اشمیتز کارگوبول ،هاینریش اشمیتز، شروع به ساخت واگن در Altenberge در نزدیکی Münster کرد. کسب و کار جدید این شرکت در سال 1920 در نتیجه افزایش موتورسازی شروع به پیشرفت کرد. در این مدت، این شرکت از یک تجارت صنعتگر به یک تولید کننده خودروهای صنعتی تبدیل شد. اولین تریلر وسایل نقلیه موتوری مجهز به لاستیک های لاستیکی جامد در سال 1928 ساخته شد. از سال 1935 به بعد، تریلر وشبه تریلر با بدنه بیرونی فولادی روی یک قاب چوبی تولید شدند. در سال 1950 Schmitz Cargobull اولین بدنه عایق شده و یخچال دار خود را تولید کرد.

شاپور سنگین

گروه شاپور سنگین مفتخر است به عنوان اولین نمایشگاه آنلاین ماشینهای سنگین باری در منطقه شاپور جدید اصفهان، اقدام به تولید محتوای تخصصی ماشینهای سنگین تریلی، کامیون، کامیونت و تریلر در بستر سایت شاپور سنگین نماید.

فیلم تریلر تانکر

مزایای خرید تانکر حمل سوخت

کارایی: تانکرهای سوخت می توانند مقادیر زیادی سوخت را به یکباره حمل کنند و نیاز به سفرهای متعدد را کاهش داده و بازده کلی را افزایش دهند.
مقرون به صرفه بودن: استفاده از تانکرهای سوخت می تواند در هزینه های حمل و نقل در مقایسه با روش های دیگر صرفه جویی کند.
قابلیت اطمینان: تانکرهای سوخت برای حمل  ایمن سوخت طراحی شده اند و اطمینان حاصل می کنند که سوخت در شرایط خوبی به مقصد می رسد.
سازگار با محیط زیست: با استفاده از تانکرهای سوخت، تعداد وسایل نقلیه در جاده ها را کاهش می دهد و در نتیجه ردپای کربن را کاهش می دهد.
دسترسی: تانکرهای سوخت می‌توانند به مکان‌های دورافتاده یا صعب العبور برسند، و سوخت را به مناطقی که در غیر این صورت بسیار کاری دشوار است، تأمین می‌کنند.

انواع تریلر تانکر

تریلر تانکر بسته به ظرفیت ، شکل ساخت و کاربرد انواع مختلفی دارد که در مجموعه شاپور سنگین انواع آن قابل دسترس است.در اینجا به معرفی انواع مختلف تریلر تانکر می پردازیم.

تانکر حمل سوخت مایع(چهار مواد)

کاربری این تانکر صرفاً برای حمل مایعات است. با توجه به نوع مایعی که حمل میشود، جنس بدنه تانکر میتواند متفاوت باشد. در حالی که برای حمل انواع سوختهای چهارگانه (بنزین، گازوئیل، مازوت، نفت سفید) از بدنه با جنس ورقهای فولاد کربی استفاده میشود در حمل بهداشتی مایعات عمدتاً فولاد ضد زنگ (استیل) به کار برده می‌شود.در این نوع تریلر تخلیه مایعات یا به صورت ثقلی است (استفاده از وزن خود مایع) و یا به کمک پمپ صورت میگیرد که در این صورت تعبیه موتور پمپ جداگانه بر روی تریلر لازم است.شکل این نوع تریلر به صورت کشیده یک دست می باشد.

تریلر تانکر حمل گاز مایع (گردن قویی)

این نوع تریلر مخصوص حمل گاز lpg است و به سبب شکل آن به تریلر گردن قاز یا گردن قویی نیز معروف است.جنس بدنه و عدسی های این نوع تریلر از فولاد مخصوص P460NL2 و P355NL2 بر اساس استاندارد اروپا با ضخامت 10 و 12 میلی متر می باشد.این نوع تریلر حتما باید دارای تست آنالیز شیمایی و مکانیکی ورقهای ورودی و تست ویژوال در مراحل ورود ورق، حین کار و اتمام کار
استاندارد و گواهی بازرسی جوش و کنترل ابعادی و تست های هیدروستاتیک، مایعات نافذ، التراسونیک و رادیوگرافی باشد.

تریلر تانکر حمل گاز آمونیاک

تریلر حمل گاز آمونیاک نیز به دلیل ساختار خاص گاز آمونیاک دارای بدنه مخصوص  از فولاد مخصوص A516Gr70 بر اساس استاندارد آمریکا با ضخامت 14 میلی متر می باشد. شکل این تریلر مانند تریلر حمل سوخت می باشد.شیرآلات تخلیه و بارگیری این نوع تانکر ها باید حتما طبق استاندارد شرکت ملی گاز باشد.

تریلر تانکر بالک

تریلر تانکر بالک دسته دیگری از تانکر ها است که برای حمل مواد سوختی و یا گاز های مایع به صورت حجیم به کار می رود.در بعضی موارد مصرف کننده نیاز دارد که ماده سوختی یا گاز در تانکر در اختیارش قرار گیرد که در این صورت گاز به صورت تانکر حجیم در اختیار خریدار قرار می گیرد.

تانکر حمل قیر

قیر که در تولید آسفالت ، تولید ایزوگام و عایق ساختمان کاربرد دارد به دلیل چسبندگی و حساس بودن به دما باید با تانکرهای مخصوص حمل شود. قیر برای حمل باید حتما به صورت مایع و در دمای مشخص باشد، از این روی تانکر های حمل قیر توسط پشم سنگ دوجداره شده اند و امروزه عایق قوی دربرابر دمای محیط بیرونی هستند و تا یک هفته دمای قیر را ثابت نگه می دارد.تانکر حمل قیر این امکان را دارد که به سیستم گرمکن مجهز شود و به محض سرد شدن قیر، آن را دوباره توسط مشعل ، گرم کند .

نکات حیاتی در هنگام خرید تانکر

خرید تریلر تانکر به سبب حساسیت های مختلف بار حمل شونده دارای نکات ایمنی و ضروری است که در اینجا به بررسی برخی از آن ها می پردازیم.

لوله و اتصالات تانکر

تریلر های حمل سوخت و سایر مواد شیمیایی دارای لوله های مخصوص برای بارگیری و تخلیه هستند.در هنگام خرید تریلر تانکر باید توجه داشت که این لوله ها و اتصالات و اهرام ها و شیر آلات تخلیه کاملا سالم باشند، بعضی از این لوله ها یا شیرآلات قابل تعویض هستند و یدکی آن موجود است و برخی ممکن است دارای صدمه های جدی باشد که نیاز به تعمیر اساسی دارد.

پمپ تانکر و دستگاه تانکر

اگر چه در بعضی از تریلر های تانکر مکانیز تخلیه و بارگیری بر اساس وزن خود مایع است اما در برخی از تریلر ها به سبب خاصیت مایع نیاز به پمپ های تحت فشار برای تخلیه و بارگیری صحیح تریلر است.در هنگام خرید باید دقت کرد که این پمپ ها سالم باشند و به درستی عمل کنند.در برخی دیگر از تریلر ها به سبب نیاز به تنظیم دمای بار قابل حمل نیاز است که روی تریلر دستگاه تنظیم دما قرار گرفته باشد که برای خرید تریلر باید حتما از سالم بودن آن مطمئن شد.

بدنه و شاسی تریلر تانکر

در هنگام خرید تانکر باید بدنه و شاسی از لحاظ اینکه فاقد ضربه، جوشکاری و برشکاری، شکستگی و زنگ زدگی باشد چک شود.طبق دستور العمل های مخصوص ساخت تریلر تانکر هرگونه جوشکاری و برشکاری خارج از کارخانه سازنده ممنوع است و بسیار خطر آفرین می باشد.برای خرید تریلر تانکر حتما باید بدنه و مکان های جوشکاری چک شود تا از سالم بودن آن اطمینان حاصل شود.

قیمت تریلر تانکر

عوامل مختلفی روی قیمت تریلر تانکر تاثیر گذارند.همانند سایر تریلر های با محفظه بسته مانند تریلر بونکر سال ساخت به سبب اینکه تانکرها عمر مفید خاصی دارند بسیار روی قیمت تریلر تانکر تاثیر گذار است.عوامل دیگری مانند برند سازنده، حجم تانکر، تعداد محور، داشتن دستگاه سرد کننده و گرم کننده و نوع شیرآلات و لوله های مورد استفاده روی قیمت تریلر تانکر تاثیر گذار است. قیمت تریلر تانکر در جهانی چیزی در حدود 5000 تا 90000 یورو است ، که عواملی مانند تجهیزات و متعلقات اضافی و امکانات ویژه سبب افزایش قیمت تریلر تانکر می شود.

نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.