advertise

لیست قیمت ماشین آلات راهسازی

کامیون‌ها پرکاربردترین ماشین‌های باری هستند که برای جابه‌جایی انواع بارهای سنگین و نیمه‌سنگین در مسافت‌های دور و نزدیک کاربرد دارند. این ماشین‌ها متناسب با ظرفیت جابه‌جایی بار و کاربردشان، با تعرفه‌های قیمتی متفاوتی در بازار فروش خوردوهای باری عرضه می‌شوند. علاقه‌مندان به خرید کامیون، پیش از انتخاب ماشین مناسب، باید هدف خود از خرید را مشخص کرده و متناسب با بودجه‌ای که دارند، نسبت به خرید کامیون مناسب اقدام کنند. قیمت کامیون یک عامل متغییر است که به عوامل گوناگونی بستگی دارد. شما می‌توانید انواعی از بهترین کامیون‌های ایرانی و خارجی را در سریع‌ترین زمان از سایت شاپور سنگین خریداری کنید.

مشاهده لیست قیمت ماشین آلات راهسازی و خرید از شاپور سنگین

به طور کلی، ماشین آلات سنگین قیمت نسبتا بالا و میلیاردی دارند. به همین خاطر، اگر قصد خرید آن‌ها را دارید، حتما باید در زمان خرید به موارد مختلفی از جمله بازه قیمتی تعریف شده برای آن‌ها توجه کنید تا بتوانید با بودجه مناسب، خرید قابل قبولی داشته باشید. ما در مجموعه شاپور سنگین لیست قیمت ماشین آلات راهسازی با قیمت‌های به‌روز در اختیار شما قرار داده‌ایم. شما می‌توانید همین حالا با مطالعه کامل این لیست، قیمت ماشین آلات مورد نظر خود را مشاهده و مدل‌های مورد نیاز را از مجموعه ما خریداری کنید. برای دریافت خدمات پشتیبانی نیز کارشناسان شاپور سنگین پاسخگوی شما هستند.

شاپور سنگین

گروه شاپور سنگین مفتخر است به عنوان اولین نمایشگاه آنلاین ماشینهای سنگین باری در منطقه شاپور جدید اصفهان، اقدام به تولید محتوای تخصصی ماشینهای سنگین تریلی، کامیون، کامیونت و تریلر در بستر سایت شاپور سنگین نماید.

عوامل موثر در قیمت ماشین آلات راهسازی

به طور کلی، قیمت ماشین آلات راهسازی با توجه به فاکتورهای مختلفی تعیین می‌شود. از جمله این فاکتورها می‌توان به سال ساخت، توانمندی‌های فنی، وضعیت سلامت فنی و ظاهری و نوع کاربری اشاره کرد. در ادامه هرکدام از این معیارها را بررسی کرده‌ایم.

سال ساخت؛ یکی از عوامل مهم در تعیین قیمت ماشین معدنی
یکی از مهم‌ترین معیارها در تعیین قیمت ماشین آلات راهسازی، سال ساخت آن‌ها است. هرچقدر که یک ماشین و مخصوصا ماشین صنعتی قدیمی‌تر می‌شود، افت قیمت بیشتری پیدا می‌کند. به همین خاطر است که ممکن است ببینید دو بیل مکانیکی یک مدل اما با سال ساخت متفاوت، تفاوت قیمت چند صد میلیون تومانی دارند. افت ارزش قیمتی از بابت سال ساخت، معمولا در چند سال اولیه با شدت بالاتری رخ می‌دهد. به عنوان مثال، در 5 سال اول طول عمر ماشین، به ازای هر سال، افت قیمت بیشتر خواهد بود. این در حالی است که بعد از گذشت چند سال، این میزان افت قیمت کمتر می‌شود و معمولا به ازای هر سال، نرخ ثابتی از قیمت خودرو کمتر خواهد شد. این موضوع نه تنها برای قیمت لودر کوماتسو، بلکه حتی برای قیمت لودر ایرانی و قیمت لودر چینی نیز صدق می‌کند.
توانمندی‌های فنی
مورد بعدی که می‌تواند به نوبه خود در تعیین قیمت ماشین آلات راهسازی تاثیرگذار باشد، توانمندی‌های فنی است. هرچقدر که یک ماشین توانمندی فنی بالاتر و بهتری داشته باشد، ارزش قیمتی آن به مراتب بالاتر خواهد بود. به همین خاطر است که قیمت بیل مکانیکی کوماتسو PC400 بیشتر از مدل PC210 است.
وضعیت سلامت فنی و ظاهری؛ عاملی مهم در تعیین قیمت بیل مکانیکی کارکرده
یکی از مهم‌ترین عوامل در تعیین قیمت ماشین آلات راهسازی کارکرده، وضعیت سلامت فنی و ظاهری آن‌ها است. ماشین‌های صنعتی و راهسازی، به دلیل شرایطی که برای کار دارند، معمولا به سرعت از نظر ظاهری فرسوده می‌شوند. با توجه به ماهیت کاری نیز معمولا کمتر به ظاهر آن‌ها توجه می‌شود. اما در این ماشین‌ها، وضعیت فنی حرف اول را می‌زند. ماشین‌های راهسازی حتما باید وضعیت فنی فوق‌العاده سالمی داشته باشند. به همین خاطر، اگر از نظر فنی در آن‌ها مشکلی وجود داشته باشد، بیشترین میزان افت قیمت را تجربه خواهند کرد.
نوع کاربری
مورد بعدی که حتما باید در رابطه با قیمت ماشین آلات راهسازی به آن توجه داشته باشید، نوع کاربری است. با توجه به نوع کاربری، ممکن است قیمت یک ماشین صنعتی تغییر کند. ماشین‌هایی که استفاده گسترده‌تر و مهم‌تری دارند، معمولا ارزش قیمتی‌شان بالاتر از ماشین‌های راهسازی دیگر است.

قیمت انواع ماشین آلات راهسازی

اگر قصد مشاهده لیست قیمت ماشین آلات راهسازی را دارید، بهتر است ابتدا کمی درباره انواع ماشین‌های این دسته بدانید. معمولا ماشین‌های راهسازی به چهار دسته کلی بیل مکانیکی، لودر، لیفتراک و غلتک تقسیم می‌شوند.

قیمت لودر

لودرها شاید به اندازه بیل‌های مکانیکی کاربردی نباشند، اما از نظر کارایی در حوزه کاری خود، عملکرد بهتری نسبت به بیل نشان دهند. نکته‌ای که در این میان درباره لودرها وجود دارد این است که توانایی آن‌ها، با توجه به میزان ظرفیتی که توانایی حمل آن را دارند، تعیین می‌شود. به عنوان مثال، برخی لودرها از نوع 5 تن، برخی دیگر 3 تن و برخی نیز 6 تن هستند. از جمله برندهای لودر می‌توان به دلتا، آران، شانتون و چانگلین اشاره کرد. در این میان، قیمت لودر تیراژه به مراتب کمتر از برندهای دیگر است. شما می‌توانید لیست قیمت این نوع ماشین آلات راهسازی را در وب‌سایت شاپور سنگین مشاهده کنید.

قیمت بیل مکانیکی

یکی از انواع ماشین‌های سنگین عمرانی و مهندسی، بیل مکانیکی است که از نظر نوع بازوی مفصلی و فیرو خود، به چند نوع تقسیم می‌شود. در حال حاضر، در بازار انواع مدل‌های بیل مکانیکی وجود دارند که می‌توانید متناسب با نیاز خود، آن‌ها را خریداری یا اجاره کنید. اما پیش از اقدام برای این منظور، پیشنهاد می‌کنیم درباره لیست قیمت آن‌ها اطلاعاتی داشته باشید.
از نظر برند تولیدکننده و نوع بیل مکانیکی، مدل‌های بسیار زیادی از این ماشین راهسازی در بازار وجود دارد که از جمله برخی از بهترین برندهای تولیدکننده آن‌ها می‌توان به دلتا، شانتویی، کارتر، نصر، کوماتسو، هیوندای، فوتون، چانگلین، هلیکو، سنو پارس و بکهو اشاره کرد. از میان این برندها، قیمت بیل مکانیکی چینی کمتر از محصولات کره‌ای و ژاپنی است.

قیمت غلتک

غلتک‌ها برای صاف کردن سطح مورد نظر در راهسازی استفاده می‌شوند. این نوع ماشین آلات صنعتی دارای ظرفیت مشخصی هستند که در این میان، ظرفیت 12 تن، رایج‌ترین آن‌ها است. بر اساس این میزان وزن است که می‌توان قیمت غلتک‌ها را برآورد کرد. شما می‌توانید لیست قیمت ماشین آلات راهسازی از جمله غلتک را در شاپور سنگین مشاهده کنید.

قیمت لیفتراک

لیفتراک‌ها برای بلند کردن و جابه‌جایی اجسام مختلف استفاده می‌شوند. با توجه به میزان ظرفیت بار قابل حمل، این ماشین‌های صنعتی برآورد قیمت می‌شوند. به عنوان مثال، لیفتراک‌های 3 تن قیمت بالاتری نسبت به یک تن دارند. البته در شرایط برابر ظرفیت بار، برند مهم‌ترین عامل در تعیین قیمت لیفتراک است. به این صورت که لیفتراک‌های سپاهان تقریبا 30 درصد ارزان‌تر از لیفتراک‌های هیوندای هستند.